Összes oldalmegjelenítés

2013. október 25., péntek

Vinci 3 hónapos

Ma volt státuszvizsgálaton a kisebbik az apjával a védőnőnél.
Már 2 hete megbeszéltük a ma délelőtt 8.15-ös időpontot a védőnővel, tegnap kaptam a fül-orr gégészhez ma reggel 7.30-as időpontot, ahová Kendussal mentünk(ami az orvosokat ismerve inkább 8 óra:)

6600 gr a reggeli súlya, 68 cm. Nekem nagy baba, ha látok hasonló méretű babát és rákérdezek a korára, akkor kiderül, hogy 4-5-6 hónapos babák akkorák,mint az én csöppem, akinek fodrozódik a combja, tokájától nem látni a nyakát.
Érdeklődő kisfiú, zenére,mondókára jár a keze, lába. Ha dumálnak hozzá(állandóan), akkor fülig ér a szája, kacarászik.
Az alvása nyugodt, reggeli szopi után alszik egy nagyobbat és délután kb. 45 percet. Este 17kor már iszonyú fáradt, akkor műsorozik, 17.30 fürdetés, szopi és alszik 21-ig!Aminek kimondottan örülök!Nyugodtan tudok este játszani Kenduval, mesélni neki, szórakoztatni őt.
Vinci a csörgőt a kezében megtartja, az ágyában lévő kiselefánttal "dumál", a játszószőnyegen az állatkák után nyúl.

Ülésbe húzva a fejét felemeli és tartja, oldaláról a hátára nem fordul, ha hason van(mindig ordít, ezért gyakran rövid ideig van hason, amíg bírom a sírást hallgatni. A konduktor szerint a 4. hónapra elmúlik a sírás), akkor néha átfordul a hátára, csak egy irányba. A kezével repülőzik, fekvőtámasz pózba kinyomja magát.

Cuki, édi, pufók. Olyan jó, hogy még hagyja az állandó gyömöszölést, puszilgatást. Olyan finom puha a bőre, imádom!

Most ő is taknyos, ha a kanapéra teszem vagy a pelenkázóra már sír, tudja, hogy kezdődik az orrsziporszi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése