Összes oldalmegjelenítés

2013. október 19., szombat

Rekord



A héten Kendus rekordot döntött: 1 hétig, oviba járt!!Hozzáteszem 2 hét itthonlét után, megerősödve. Már kedden ismét folyt az orra, rossz volt a hangulata, közérzete, a szokásnál kevesebbet aludt. Más tünete nem volt, de péntekre már érezhető volt, hogy a hétvégén elmarad az úszás és tetőzik a takonykór. Tudom, a közösségbe való bekerülés ezzel jár:(, de már uncsi.
Tegnap elmentünk Alma együttes koncertre, amire várt, itthon koncerteset játszott az állatkákkal. Odaértünk, jött Roni és Mama is és elkezdte mondani, hogy fáj a füle(majdnem elsírta magát). A koncert 16 órára volt kiírva, de még 16.30-kor az énekes a színpad mellett pózolt a gyerekekkel.
Végül úgy döntöttünk, hogy tovább nem várunk, Kendusnak elment a kedve az egésztől, hazajövünk, de előtte a gyógyszertárba veszünk fülgyertyát, ami csodákra képes! Miután használtuk, mintha kicserélték volna a nagyfiam, pörgött ezerrel.
Vinci amíg vártunk a koncertre és lézengtünk a Lurdyban, addig kétszer telerakta a pelust, 5-10 percekre szunnyadt egyet, aztán kerek figyelt.
Az biztos, hogy hétfőn Kendus ismét itthon marad. Még jó, hogy nem dolgozok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése