Összes oldalmegjelenítés

2013. október 29., kedd

Szentendrén

Már rám fért, hogy "kimozduljak", vágytam(om) arra, hogy négyesben, együtt menjünk valamerre. Vasárnap a mi napunk volt. Hajnalban keltünk, reggel Zoli polcokat fúrt, Kendus segítségével.
Összekaptuk magunkat, Kendebende ment Mamához, Vincivel elmentünk az Arénába(aki bírja a csavargást)
A régóta elromlott szeletelő/aprító gép helyett kaptam egy másikat:), ettünk gyrost, hazafelé felvettük Kendust , elvittünk egy autót Budakalászra(kellemest a hasznossal)és célba vettük Szentendrét. Mediterrán hangulata van a városnak, egy délután alatt körbejárható, megnézhető. Zoli itt volt katona az élményeit mindig elmeséli, de tudom a storyk végét:)Randizásunk időszakában voltunk itt vacsorázni." Dolgozó" nőként jöttünk erre hajóval a kölkökkel.

A város szép, késő nyári melegben sétáltunk a Duna parton. A köveknél megszólal a nagyobb sajtkukac: miért törték apróra a köveket a parton?hogy rá tudjunk ülni?
Könyvtárnál parkoltunk(baromi drága a parkolás), szedett egy pitypangot, amit pitypalangnak hívott.
Bárhová megyünk nem hagyhatjuk ki, hogy ott és akkor ne együnk valamit:)Lángossal laktunk jól.
A sétálóutcában már kevesebb vacakot árulnak,mint pár éve.
A kacsáknak örül ennyire:)
Kendus kapott egy marionett bábut, Pinokkiót. Kérdezi, hogy miből készült?Mondom, hogy fából. Erre ő: szerintem bábuból:)
Sok volt a külföldi turista és a kutyás. Szeretem a sikátorszerű utcákat, a macskaköveket , templomokat.
Egy templomba bementünk,ki volt írva, hogy 400ft a belépő(amit nem fizettünk, mert alig akartak beengedni). Kérdeztem volna a templomról, de a néni(talán jegyszedő elég barátságtalan volt). Kérdezni akar?És mit?pl. az építés körübelüli dátumjára lettem volna kiváncsi..........a vendégszeretetről, hozzáállásról ennyit.

Itthon Kendus überhisztis lett, verekedett, csapkodott(minket és magát a földhöz)már fáradt volt. Hármasban néztük a sorozatunkat(Társasjáték), amin  szerencsére elaludt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése