Összes oldalmegjelenítés

2013. október 24., csütörtök

Középfülgyulladás

Ez is eljött. Aug. 17 óta beteg Kende. Ezt a dátumot megjegyeztem-ekkor voltunk Noémiék esküvőjén-utána lett hányás-hasmenése és került a Lászlóba, volt felső légúti betegség, kéz-láb-száj fertőzés, lázgörcs.

Első körben januári ovikezdésről volt szó, ami most úgy tűnik össze is jön:), eddig hébe-hóba járt oviba, 1-2 napokat, ment egészségesen 2 hét után és már az első nap folyt az orrából a sárga takony.
Az immunrendszerét(ami nincs, vagy csak alig)próbálom erősíteni vitaminokkal, zöldséggel-gyümölccsel, sporttal, mozgással. Eddig mindig a bacik és a vírusok győztek.

Az elmúlt napok termése: lázgörcs, hányás, fosás, fülgyulladás. (A mosógép éjjel-nappal megy), Heim Pál, dokinéni látogatása nálunk, kapott szurit.
A kiszáradáshoz is közel volt, eltelt nap, hogy egyszer pisilt, amit megivott,nem nagy mennyiség, 2 dl kb. az visszaköszönt.

Holnap megnézi (ismét)egy fül-orr gégész. Beutalónk van egy nagylaborra, vérvétel, vizelet. A vérvételhez kell az apja is, többemberes meló lesz.

Ha optimista vagyok, akkor úgy fogom fel, hogy lehetne rosszabb is. Jó, hogy itthon van és velünk van, mindennap játszunk együtt(ha nem üti ki teljesen a betegség), akár több órát is. Vincit dajkálja, büfiztetni, ölelni akarja(most nem díjazom a nyalakodást). Nem csak reggel látom, amikor indulunk és délután, amikor már fáradt az oviból hazajövet és nem lehet vele érdemben semmit csinálni.
A betegségek miatt hisztis, nagyon durván, volt, hogy földhöz verte magát, csapkodott, megütött.
Nálam is elszakadt a cérna, akkor amikor az összes antibiotikumot-por- kiszórta a földre "játékiból". Mindezt tette október 23-án, amikor nincs orvos.....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése