Összes oldalmegjelenítés

2012. október 9., kedd

Noémi meglepetése

Sétáltunk Kendussal a környéken, megmutattuk a kutyáknak, macskáknak a legóemberkéket,szirénázós autót. Kendus harisnyában, bélelt naciban, vastag kabátban, én is elővettem a "szalagdálós"piros téli kabátom. Olyan, mintha KEndus "értené" az állatok nyelvét,leendő Cesar Millan(hű nézői vagyunk KEnduval). Ma például elmondta Kabinak, hogy ő hol volt villamossal és úgy "tűnt",hogy tudnak egymással kommunikálni. (az egyetemen elég sokat tömték a fejünket az állati kommunikációról.....)

Hazafelé kanyarodtunk, amikor felhívott Gábor(Noémi párja), hogy 19.30 előtt, ha tudunk,akkor menjünk el a Joe bácsiba, mert Noémi biztos örülne nekünk és mi is meglepetés lennénk a szülinapi vacsorához. Minden klappolt, a festő nem jött hozzánk este, Zoli befejezte a munkát, Kendus 4 órát aludt délután.
Elmentünk, amikor belépett Noémi és összetalálkozott a tekintetünk, láttam rajta a megdöbbenést. Gábornak sikerült meglepetést szereznie(amikor kihozták a mákos-almás tortát, az idei évtortáját, akkor fokozódott a meglepetés)
10-en voltunk, megismertem Noel keresztszüleit (akiknek rendelésük is azt bizonyítja, hogy tudnak élni:)és nagyszüleit, mindannyian kedvesek, barátságosak. Nagyon finomakat ettünk és jót beszélgettünk, nevettünk. A fiúk jól viselkedtek, ügyesen ettek(mindent megkóstoltak), a személyzettől kaptak színezőt, ceruzákat, autókat, betonkeverőt Noel fúrója is sikert aratott. Néha rá kellett szólni KEndusra, hogy nem a kovácsműhelyben van, nem kell püfölni az asztalt.
A fiam többször mondta, hogy letesztelné a colát is....ehhez még nőnie kell. Induláskor magához ölelte az étterem tulajdonában lévő betonkeverőt, dzsipet és kijelentette, hogy ő ezeket hazaviszi. Még jó, hogy szólt:)
Még a kocsiban is szipogott a betonkeverő után, este 10 körül aludt el és átaludt az éjszakát.

Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük a meghívást és a finomságokat!Innen is Boldog szülinapot kívánunk Noéminek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése