Összes oldalmegjelenítés

2012. október 21., vasárnap

Seholsziget Élménypark Nőtincs

Seholsziget Élménypark, beszédes a neve:)Élmény ezerrel, móka, kacagás, jó levegő. Jelszavuk: Egy cél vezérel minket, a boldog gyermek!

Étterem
Tőlünk 1órányi autóútra van Nőtincs, minden, ami Nógrád, az közel áll a szívemhez.
(A család programfelelőse én vagyok)
Még vártunk az ebédre összeállt egy zenekar:)
Időben indultunk, de baleset miatt csak ebédre(ebéd időre)értünk oda, Zoli első kérdése: És, lehet itt enni???Persze KEndus folytatta: ebédelni, ebédelni...(Mindketten reggeliztek, tízóraiztak)Ebédeltünk mirelitet drága pénzért, ittunk hozzá házi mustot(az ízlett)

A hosszú hétvége miatt rengetegen voltak, állítólag május 1 óta nem volt az Élményparkban ennyi látogató. A komplexum az erdő szélén található, gyönyörű a környezet, harapni lehet a levegőt.Tartalmasan lehet eltölteni itt az időt.Lehetett volna kézműveskedni, de azt kihagytuk.  Minden játék gyerekbarát, fából épültek.3 játszóteret próbáltunk ki, ezek közül az egyik az erdőben, a domb tetején lett kialakítva, egy nagy hajóban ringatózott Kendus, mellettünk a bárányok. Tényleg idilli. A területen nyáron táborokat szerveznek, a sátrakban lévő ágyakat KEnde letesztelte.
AZ ORR
Sok érdekes faragott szobor van az Élménypark területén.


Mostanában KEndus rákapott a vonatokra, Thomasnak köszönhetően, persze mentünk vonattal is:)Jófej volt a vezető, mondta, hogy a lejtőnél nyugodtan lehet síkongatni. Kicsi a bors, de erős...KEndus volt a leghangosabb. Megkerültük a csónakázó tavat és erdő mellett mentünk.
Lovaskocsikáztunk is, az egyik ló kanca volt , Babának hívták. KEndus még elalvás előtt is mondta: gyí paci, Baba!!Kb. 20 lovat tartanak az Élményparkban.
Itthon gyakran előadja a kisfiam, hogy ő kovács, aztán üti az üvegasztalt. Itt láttuk élőben, hogyan dolgozik a kovács!

Állatsimogatót sem hagyhatuk ki, a fekete láma nyerte el leginkább KEndus tetszését. Láttunk:  sárgatollú kakadút, ami Nagy Natália Delfint keresünk című verseskötetében szerepel, csúnya pulykát, lusta birkát, hangos madarakat, beszélő papagájt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése