Összes oldalmegjelenítés

2019. június 30., vasárnap

Margitsziget

Nyáron nálunk kötelező program kimenni a szigetre és évről-évre megállapítjuk, hogy szépül, épül, újul. Kende a hittanos tábor részeként 2 héttel ezelőtt kint volt egy napot, ő lett az idegenvezetőnk, amit büszkén vállalt és ügyesen csinált!Öröm hallani, hogy ismeri a sziget történelmét.
2-es villamossal mentünk, szerintem Budapest legszebb vonalán halad.
Mi, szülők széken ülve
néztük a szökőkutat
és hallgattuk a magyar pop slágereket, a fiúk a szökőkút szélén ülve,
amikor vizesek lettek rohantak hozzánk.
A játszótér tervezésénél gondoltak a kerekesszékes gyerekekre is, ami(sajnos elszomorítóan) ritka, a gyerekek kérdezték is, hogy miért van körbekerítve. A csüngős részen Kende simán végigmegy,
életemben soha egy fokot sem tudtam előre haladni. Izmos, erős. Vince még a próbálkozik, kóstolgatja a csüngést, ő inkább a hintákért van oda.
Megnéztük a romokat és kívülről az állatsimogatót is, 18-kor bezár. Vince kedvet kapott a futáshoz, csak az a baj, hogy a futókkal szemben haladt(egy darabig). Ma volt először forgalomba bicóval, most azt gyakoroljuk, hogy az én sávomba halad, nem az út közepén és a kereszteződéseknél megáll, szétnéz. Zebránál tolja a járgányt, leszáll róla.
Vittünk itthonról szendvicseket és harapnivalót, ott a büfék és a wc is tálárazott(egy családi pisilésnek megkérik az árát)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése