Összes oldalmegjelenítés

2019. június 17., hétfő

Tarzan park

Ha megkérdezik, hogy a fiúk szülinapjukra mit kérnek, akkor mindig valamilyen élményt kérek a nevükben. Vince belépőket kapott a Tarzan parkba(tavalyi szülinap)és idén a kánikulában használtuk fel. Második alkalommal jártunk ott. Tiszta, átlátható, jól felépített az egész. A vizes része különösen jó.
Szerintem az átlagosnál azért többen voltak, de még nem zavaró. Vince rögtön úszónadrágba öltözött és ment a szivárvány alá, majd a vödrös részhez, onnan a derékig érő vizben szaladgált. Közvetlen, idegen gyerekekkel fesztelenül beszélget, játszik, korosztálytól függetlenül. Záráskor jöttünk haza, Vince még simán maradt volna. Csak itthon szájhős, elvették a homokozó játékát, hallottam, hogy többször visszakérte, nemleges választ kapott, erre odajött és megkért, hogy szerezzem neki vissza.
Kendus ellenben térdzokniban(!35 fok)sztrájkolt(ő inkább itthon nézte volna a hűvös szobában a tévét), nagy nehezen elment az apjával ping-pongozni. Sokat győzködtük, mire a kis ropitestét víz érte, aztán rájött arra, hogy mennyire lehűti őt.
Minden játékot kipróbáltak, Kende szerint a csúszkahintázás ezerszer jobb, mint bármi más a parkban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése