Összes oldalmegjelenítés

2017. szeptember 3., vasárnap

A fiú, aki szeret ruhát venni és öltözködni

Viniről van szó. Szerintem ritka, ha egy fiú szeret ruhát vásárolni, próbálni. A ruhák nagy részét, 90%-át még örökli a bátyjától, cipőkről ez nem mondható el, mert óriási tappancsai vannak. 28/29-es.
Hétvégén Zoli őszi ruhatárát frissítettük, kimentünk az outlet centerbe, Vinci örömmel jött, nem hisztizett, mindenhol szétnézett. Ha talált olyat, ami teszik neki, odahozta és megkérdezte, hogy lehet-e az övé.(Felnőtt férfi részlegen is). Jó ízlése van, amiket megtalált magának, az nekem is tetszett.
A szomszéd utcában van egy ismerős(anno gyerekbörzén ismerkedtünk össze), akitől szoktam átvenni használt ruhákat. (Régen gyakran jártam turiba, de ma már nincs rá időm és azt tapasztalom, hogy nagyon elszálltak az árak. Közel hasonló árkategória a használt és az új(ha akció van)
Múlt héten este átjött hozzánk Tündi(ruhás), a fiúk, főleg Vinci úgy várták, mint a Messiást. Kendére való ruhákat kérek tőle, de mindig gondolok Vinire is. Egy-két nadrág befigyel neki is.
Azt a boldogságot látni kell, amikor kap egy új ruhadarabot. A kardigánokat vagy a középen cipzáros felsőrészeket utálja, azon kívül minden jöhet. Szeret csinosan, ingbe öltözni.
A zoknit ha tehetné soha nem venné fel. Sokkal ügyesebben öltözködik önállóan, mint ennyi idősen Kende.

3 megjegyzés:

  1. Nahát, ritkán látni ilyet tényleg :)! Nálunk Máté minden ilyesmit utál :), Toma jobb napjain (még) jól elvan a vásárlással, de próbálni nem szeret azért :) ...

    VálaszTörlés
  2. Zalán is jobban szeret próbálni, mint Réka. :) Hozzáteszem, hogy méret alapján veszem a ruháikat MINDIG, úgyhogy mostanában nem is próbálnak egyáltalán. :)
    Popianyu

    VálaszTörlés
  3. Nálunk is a kicsi az, aki pl. imád cipőt kapni, de az új ruhadaraboknak is nagyon tud örülni. Biztos azért, mert ők már nem kapnak annyi újat, de azért mindig figyelek rá, hogy neki is jusson.

    VálaszTörlés