Összes oldalmegjelenítés

2017. szeptember 25., hétfő

Kende névnapos!

Hétvégén ünnepeltük a névnapját. Halacskás sós sütit kért szombatra, ugyanolyat, mint, amilyet Vinci kapott a szülinapjára(pogácsa tésztából lett formázva), a készítésbe az ünnepelt is beszállt, gyúrta, szaggatta, alakította a tésztákat neki tetsző formákra. Magos és sajtos harapnivaló lett, annyira finom és úgy eteti magát. Néhány darabot megmentettem neki mára tízórainak. Az iskolás biztos finomabb volt vagy csak telítődött, mert eredeti állapotban hazahozta.
Ami az ajándékot illeti: már jó ideje a hálószobában volt a nagy doboz , benne a meglepetéssel. Együtt hoztuk haza a kiszállítási pontról.Furdalta a kíváncsiság, hogy vajon mi lehet benne és mikor nyithatja ki, időnként ketten nekiestek, de nem tudták kibontani.
Kende tippelt: talán háziállat van benne?Egy hörcsög?(az, hogy vesz egy élőlény levegőt a lezárt dobozba fel sem merült kérdésként benne) a következő: xbox, ezen is jót nevettem, nagyon vágyik rá, de mégis csak névnapról van szó és nem karácsonyról.
Nagy dobozban kis doboz
Egy világító földgömb volt benne(gyerekként, mi szülők vágytunk ilyenre)és most beteljesült az álmunk:)Szerintem nagyon menő.
Helyére került
Az asztalt védi egy föld országa térkép, oldalt földgömb.
Nagy volt az öröm, megmutatja már a kontinenseket, az óceánokat. Vinci kérte, hogy nézzük meg hol van rajta Siófok és a "kukás"medence(Cserkeszőlő), a földgömbön még a Balatont se jelölik.
Minden osztálytársának és a két tanítónéninek vitt be kinder csokit. A padtársától-lány-kapott egy müzlit(úgy gondolom, hogy tízóraira pakolta az anyuka a kislányának)és egy volt padtárstól steekez-t. Teljes a boldogság. Teljesült az a kívánsága is, hogy ma Erika és Zoli hozta őt haza az iskolából.
Szépségem

2 megjegyzés:

  1. Nagyon boldog névnapot Kendusnak :) ! Az ajándék szuper, ugyanilyen földgömbünk van (már meg sem lepődöm :) ), Máté még anno iskolakezdésre kapta, mostanában Toma is nézegeti, puszi Nektek :) !

    VálaszTörlés
  2. Utólag is boldog névnapot neki, látom nagy volt az öröm.:-)

    VálaszTörlés