Összes oldalmegjelenítés

2016. május 3., kedd

Anyák napja

Ma tartották az oviban az Anyák napi ünnepséget(kicsit furcsa volt, hogy nem pénteken és nem hétfőn, hanem kedden). Vittem itthonról a "szép ruhát", amit nem akart felvenni(igaz, ami napközben rajta volt, az sem csúnya: galléros, csíkos póló, szürke nadrág, sőt még nap végére tiszta maradt, maradhatott volna, de a többieken is ing, pörgős szoknya, fekete nadrág)Unszolásomra felvette az alkalmi inget.
Általában viszek magammal mindig valami harapnivalót, ha megyek érte, az uzsonna nem elég. Most müzlit vittem, ami nem volt elég neki, mert a műsor alatt folyamatosan azt mondta, hogy ő még éhes, ő biztosan éhen fog halni, mire mi hazaérünk. Nem hitt nekem, hogy nincs más elemózsia a táskámban, kutakodott benne...hátha.

A műsor aranyos volt, Kende elbohóckodta  az egészet, szétszórtan viselkedett(se a német szöveget, se a magyar szöveget nem mondta érthetően, ugrált, ha kellett, ha nem)
Anyukákat is bevonták a műsorba, ez tetszett!Elbújtak a gyerekek egy nagy ernyő alá és mindenki mondott egy mondatot, amiért az anyukáját szereti, hang után azonosítottuk a gyerekeinket. Kende azt mondta, hogy azért szeret, mert mindent megveszek neki a boltba!!!Jót nevettem rajta, mert szerintem ez egyáltalán nem jellemző rám, az Apjára annál inkább:)
Játszottunk körjátékot, a "koszorú-koszorút"ki kellett találnom, hogy ki kopog a hátamon. Szerencsére elsőre kitaláltam  a csoporttársa anyukáját(ciki lett volna, ha nem), közösen táncoltunk(óvónénik mutatták a tánclépéseket, minden Anya partnere a csemetéje volt), énekeltünk.
Nagyon szép, színes kövekből álló karkötőt kaptam. Kende választotta a köveket és fűzte fel a damilra, ötletes ajándék, igényes!Bár kicsit nagy a csuklómra, de büszkén fogom viselni!

Vinci logopédián csinált nekem egy papírszív nyakláncot. Amíg készítette becsuktam a szemem:)
Renáta néni ráírta a hátuljára: Vincitől szeretettel.
Élvezte az elkészítését, papírgurigákkal dekorálta,egyedül ragasztotta fel!

Szeretem az orgonát. Tavaly ültettünk, nincs még rajta virág, május elején nyílik a gyöngyvirág, abban viszont tudok gyönyörködni(mindig hozok be a fürdőbe belőle, isteni illatot ad)
Ha már saját orgonánk nincs, a fiúk szedtek nekem az út széléről, Szécsény és Rétság között rengeteg orgona van!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése