Összes oldalmegjelenítés

2016. május 21., szombat

Már a szülinapra készülünk

2 hónap van még Vinci harmadik szülinapjáig. Nagyon cuki, amikor megkérjük, hogy mutassa meg az ujjain hány éves lesz. Előfordul, hogy 10-et, néha 5-öt mutat, a legritkább esetben 3-at:)
Nyári szülinapban az a legjobb, hogy lehet szabadtéren bulizni, a fiúk nagy partyarcok, csak a zenéről kell még gondoskodnom:)
A héten pólót festettünk, szokásunkhoz híven. Eddig minden szülinapra festettünk, amit elteszek emlékbe, ha kinőtték.
Kendus kérte, hogy a hátára hatost rajzoljak, mert ő 6 éves lesz.
Igaz kb. fél év múlva. Másnap abban vagánykodott az oviban.(Még ebben a korban öregítik magukat, de aztán később:)


Vincinek rajzoltam rá macit, maci lesz az oviban a jele. Erre Kende jól lehúzta, hogy az inkább egy malac, mint maci. Ennyi. Autót a tesója rajzolt neki és Kendében rögtön felmerült, hogy ő mit adhatna a tesójának szülinapjára. Pár ötletet adtam neki, ő a legónál maradt. Jószívű, pedig a legók a mindenei.
Vinci leadta a szülinapi menühöz a megrendelést: hamburger, sült krumpli, fagyi, torta.

Vad motoros a kisebbikem, a futóbiciklit, amit a tesójától örökölt használja, de nem olyan bátor rajta, mint a kis kék, ütött-kopott 4-es motoron, ha messzebbre megyünk sétálni már a harmadik saroknál megfordul a fejembe, hogy mindjárt kiesnek a kerekei.
Kende volt bicója fából készült, szerintem nem kényelmes az ülése(Kende soha nem panaszkodott rá, Vinci mutatja, hogy neki nem jó)
Már egy ideje gondolkozom, hogy jó lenne Vincinek egy szélesebb ülésű tanulóbicikli. Kettesben elmentünk(Zoli külföldön) a Decathlonba, ment az ottanival pár kört és megvettem neki az új járgányt(szülinapi ajándék). Legalább nem kell július végéig várnia.
Divatos a színe(őt nem érdekelte, csak a rózsaszín bukósisak, a rózsaszín kulacs, rózsaszín csengő).
Ahogy az Apja hazaért rögtön összeszerelte neki, Vinci kivitte az udvarra és elkezdte lemosni:)Szarvasbőrrel alaposan áttörölte, biztosra ment.
Szeptemberben azzal fog oviba járni!
Még pizsamában



Biciklimosáshoz felkészülni!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése