Összes oldalmegjelenítés

2016. február 3., szerda

Vizes szülinapi party

Kendus medencés szülinapi zsúrba volt hivatalos. Buliba, vendégségbe mindig örömmel megy. Rajta kívül az ünnepelt kb. 15  lurkót hívott meg, akiket mind ismertünk(főleg régi kacsa csoportos ismertségek ezek)
2-kor kezdődött a party, a kerületi Egészségház tornaterme/medencéje/aulája volt a gyerekeké. Kendus eljött az oviból, de ha találkozunk a "régiekkel"egymás nyakába ugranak. Most sem volt másként, meglátták Kendét és már mondták is:"de jó, hogy jöttél!"
5 éves, ott készítették róla. Gyönyörű!
Úgy érzem, hogy erősen kötődtek ott egymáshoz a gyerekek( ma is gyakran összejárunk az ottani pajtikkal), míg az új, németes oviban a kapcsolat kimerül a köszönőviszonyban.
Fiúknál menő most a  Star Wars, Transformer(ilyen tortát kapott Levi) Hot Wheels, Verdák. Ajándékot Kendével közösen vásároltunk, Star Warsos apróságot.
Móni(Levente, az ünnepelt anyukája)kérte, hogy a gyerekeken fehér póló legyen, mert minidiscót is tartanak-hát ennek is eljött az ideje-, méghozzá lézeres,neonfényest. Kendének a pulóver alatt volt a fehér póló, de mire odaértünk már el is felejtette:)
Ez a kép a discóban készült. A fiam első ilyen jellegű élménye
 A szokásos evés-ivás,
Tipikus
színezés-beszélgetésen túl kihasználták a hely adta lehetőségeket is, medencéztek!
A sorban az utolsó
Kende még nem mozog magabiztosan a vízben, ezért ő kapott karúszót. A buli ezzel zárult, amikor mentem érte, hangosan szólt a zene és ők táncoltak a vízben!Nagyon-nagyon vacogott, amikor kijött a vízből, puha-meleg köntöse rajta is maradt a kabát alatt(az autóban úgysem látják)
Különleges szülinapi buli volt, Kendus jól érezte magát, a szülőkkel trécseltem, majd az egyik volt ovis társát hazavittük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése