Összes oldalmegjelenítés

2015. november 28., szombat

Kié ez a nadrág?

Az oviban van lehetőség heti kétszer karatéra menni. Kendusnak tetszik, szereti az edzést és az oktatót is kedveli. Nem egy "karate"alkat, de az óra inkább a mozgáskoordinációról szól. Játékos, az elején futnak, "krokodilosat"játszanak, erősítenek, több olyan feladatot kapnak, ahol bátornak, ügyesnek kell lenni. 
Eddig heti egyszer ment Kendus, kérte, hogy decembertől heti kettőre mehessen.
Mi csak örülünk ennek! Igaz az oviban teljesen lefárad, agyilag legalábbis(a héten többször előfordult, hogy nem mentek ki az udvarra, pedig az idő ezt nem indokolta), hétvégére annyira kidől, hogy alszik 1,5-2 órát is.
Pénteken megyünk érte Vincivel, kicsivel hamarabb értünk oda és András bácsi megengedte, hogy Vinci is bemehessen a tornaterembe és részt vegyen az óra hátralevő részében. Nem követte pontosan az utasításokat, szabályokat, de élvezte, hogy csinálhatta a többi gyerekkel az ütéseket.
Ahogy beléptünk az ajtón Kendus két kézzel fogta a nadrágot, ami rajta volt, futásnál már az alsónadrágja is kikandikált. Legalább három számmal volt nagyobb, mint ami az ő mérete, ráadásul lány nadrág volt. Kérdem tőle, hogy miért nem a sajátját húzta fel. Válasz: Karatés bácsi ezt adta rám!Te nem szóltál, hogy az nem a tiéd?Nem(de itt már könnyezett)Szó se volt nadrág cseréről(ilyenről lehet hallani)Kende erősen szabálykövető, amit mondanak neki(főleg az oviban)betartja, elfogadja, nem ellenkezik(legalábbis az oviban)
Az edzés végén átmentünk az ő épületükbe(egyikben a magyar van, másikban a német), már felmostak, gyerek nem volt, az óvónéni és a takarítónő is indult. 
Átöltözött a sajátjába és a kislány nadrágját(később kiderült, hogy kié, az óvónéni is mondta, hogy egy anyuka mindenhol kereste a nadrágot)otthagytuk.
Hétfőn elnézést kérünk(erre Kende: miért Anya?nem nekem kell bocsánatot kérnem, hanem András bácsinak)
Gyerekek mezítláb vannak az edzésen, amit értek is. Kendus hajlamos a felfázásra(fiúknál ritkább), külön kértem, hogy legalább zoknit húzzon a lábára vagy tornacipőt....mezítláb volt, arról elfeledkezett, hogy mit kértem tőle.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése