Összes oldalmegjelenítés

2015. május 28., csütörtök

Tropicarium

Pünkösd hétfőn Tropicariumban jártunk
Annyi más hely lett volna a tarsolyomba, mind szabadtéri, maradt a zárt Tropicarium. Az idő mostanában inkább őszies, mint nyárias.
Más is így gondolkodott, kicsit meghátráltunk, amikor megláttuk a pénztár előtti sort. Nem sokan, hanem rengetegen voltak. A pénztár után sorba állás a wc-nél, sorban állás az állatok előtt, ez igazából inkább minket, felnőtteket zavart, a fiúknak nagyon tetszett. 2 éves volt Kendus, amikor szülinapján eljöttünk ide, de nem emlékszik rá. Nyitott, érdeklődő nagyfiam mindenre rákérdezett, mindent tudni akart.
Akváriumok előtt tolongás
, addig a fejtörő játékoknál senki nem állt. Ott sokáig időztünk, Kendus bátran dugta be a kezét a "találós zsákba".Kipróbáltuk a mágneses labirintust,
térképet nézegettünk.
Vincinek a rája és a cápa jött be leginkább,
a büfé kínálata után. A rájához simán beugrott volna
. Nekem most is feltűnt, hogy az aligátor, olyan,mintha nem élne. Kendus mindent megörökített, új hobbija a fotózás. Állandóan lenyúlja a gépemet.
A bevásárlóközpontba egy állatmenhely javára gyűjtöttek. Malacok, kutya, baromfi volt bent.
Mit szúrt ki Vini?Kiraktak egy postaládához hasonló adománygyűjtő dobozt, a tetejére aprópénzt ragasztottak. Persze a pénz...ő elkezdte leszedegetni. Itthon is a perselybe pakol be és ki.
Késő délután már nem esett, a Campona előtt van egy kis játszótér.
Ott levezették még a bennük tomboló energiát. Kendus mászókázott, Vini szokásához híven összebarátkozott egy 10 év körüli kislánnyal, aki lökte őt a hintába.Mindenhol rögtön kiszúrja a szép lányokat. Ajjaj.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése