Összes oldalmegjelenítés

2015. május 4., hétfő

Erika ballagása

Ezen is túl vagyunk-mondja az Apja.
11-kor kezdődött a ballagás, ami Vininél egy kritikus időpont.
Hajnali ébredés után 10.30-körül ebédel, kimarad a tízórai, aztán telerakja a pelust,(tudom időhöz kötni a nagy dolgokat) mese és alvás. Ha ez valamiért felborul, akkor estig nem alszik. Vagy a megszokott időben vagy napközben nulla szunya, este 18.30-kor csinál magának éjszakát. Ezt igényli, én igazodom hozzá. Csak ne ordítson.
11-kor nem kezdődött el a ballagás, miért kezdenék pontosan?!Kb. 11.30 volt már(ekkor jelentek meg a diákok az udvaron), amikor egyszer jobbra, egyszer balra dőlt el Vinci. Kendus rótta a köröket a focipályán egészen addig, amíg észre nem vette, hogy valakik buborékot fújnak, odaállt bubikat kergetni.
Erika szavalt egy saját költeményt.
Az iskolájában főleg fiúk jártak, elvétve láttunk egy-egy lányt, minden diák rengeteg gyönyörű virágkölteménnyel ballagott.
Szerencsére ritkán találkozom az elődömmel, egy köszönés erejéig odamentünk hozzá.
Ebédelni a Rudasba mentünk, Zoli választása volt,a kaják finomak voltak, a pincérek kedvesek, mosolygósak, közvetlenek, de Erika és Zoli kisadagnak találta a felszolgált ételeket. Talán ilyen eseményre jobb lett volna a Trófeába menni. Majd legközelebb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése