Összes oldalmegjelenítés

2014. november 17., hétfő

Szülinapra készülünk

Ha Kendén múlna, akkor az egész kacsa csoport nálunk bulizna.
Most már megértette, hogy bulizik ő a kacsásokkal az oviban, itthonra az oviból 3 pajtit hívtunk el(akikkel egyébként is szorosabb a kapcsolat és gyakran beszélünk), összesen 10 gyerkőc(a miénkkel együtt) tombol majd nálunk. Van tér, ahol lehet játszani és játékból sincs hiány. Töröm a fejem(keresek neten)olyan feladatokat/játékokat, amibe ennyi gyereket egyszerre be lehet vonni(ha van ötletetek, akkor várom)Arcfestés, táncverseny, diavetítés, labdajáték tuti lesz. A buli szülőmentes. A szülők 2 óra kimenőt kapnak.(borítékolható, hogy a buli után kellően elfáradt és jóllakott gyereket kapnak)

Az ajándékot illetően is van már konkrét elképzelés. Nagy rolleres, amit használ még az Erikáé volt(Erika 20 éves), működik, a szivacs szétszakadt rajta(pótolható), de egy nagyobb méretnek és alumíniumnak biztosan örülne. Fantasztikus, amilyen trükköket csinál vele.
Legós, az egyik legjobb fejlesztő játéknak a legót tartom(csak ne lenne aranyárban), könyves, társasjáték is örülne, meg egyébként mindennek:)

Meghívókat már postáztuk vagy személyesen átadtuk. Amikor csönget a postás teljes eksztázisban van(biztos Kiara küldött nekem valamit:), ezért gondoltam, hogy a kerületben lakó unokatesónak is postázzuk a meghívót. Ajándékot, meghívót kapni mindig boldogság.
A meghívót idén hárman készítettük el: Apja, Kende és én, közös munka volt. Az ötlet lopott(Kifli és levendula), mégis eredeti, mert változtattunk rajta egy kicsit.
Az alapja wc papír guriga/papírtörlő guriga. Ezt ezüst akrilfestékkel Zoli lefújta, lécre tette, megszáradt. A guriga két végét behajtottuk, tettünk bele rágót(tetoválással, mert az is menő a 4-5 éveseknél), Kendus rajzolt, a rajz mellé írtam a meghívó szövegét.
Lezártuk, a guriga elejére került egy téli matrica, ráírtam a meghívottak nevét és zseníliadróttal masnit kötöttem rá. Fiúknak kék, lányoknak pink dukál.

Ami a tortát illeti: Évától(Ari Éva tortái), a barátunktól rendeltem formatortát. Nem nehéz kitalálni, hogy milyet?Pókembereset, íze csokis lesz(azt mindenki szereti), az oviban gyümölcsös lesz. Az ovinak szerződése van a kerület egyik cukrászdájából, csak onnan lehet rendelni. Az oviba megvettem a pöttyös papírpoharakat, szívószálat, még a tányér/szalvéta hiányzik. Kendus kérte, hogy az oviban gyümölcsös legyen, ami kicsit fagyott legyen(Hannának fagyos volt a gyümölcs a tortáján)és bejött neki. Az oviban persze nem lesz fagyos gyümölcsös:)
Itthonra még dekorációt készítek, az ünnepi reggelije citromisu lesz+Paula:)A citromisut nyáron többször készítettem, vendégeknek is, sikere volt!Babapiskóta, túró, tejföl és citrom kell hozzá. Egyszerű, gyors és finom!!!(Az ötlet dolcevita.blogspot.com-ról való)

A szülinapját idén 5-én ünnepeljük, akkor,amikor született. Sajnos a keresztszülők nem tudnak eljönni, velük később ünnepelünk.
Remélem emlékezetes lesz Kendus szülinapja.

Pénteken családi advent az oviban, nyílik a karácsonyi kaktusz
és mindjárt jön a Mikulás....imádom!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése