Összes oldalmegjelenítés

2014. november 8., szombat

Daruk

Kendusnak van babája, de nincs használatban. Egyszer, még Vinci születése után elővette és tologattuk Tamara babát a ringó babakocsiban, azóta parkolópályán van.

Fiús játékokból boltot lehetne nyitni. Időnként szelektálok(csörgők, rágókák, plüssök)mehetnek a padlásra bedobozolva(később pl. decemberben cipődobozba mehetnek ajándékba vagy az ovis majálisra felajánlásként)
Vannak jolly joker játékaik, ilyenek a daruk is.
A kisház mellett tartjuk, ha előveszem nekik(mert valamiért más van elő)akkor képesek együtt, egyetértésben legalább 20 percet játszani vele.
A daruk történetei: az elsőt, a nagyobbat Judit Mama főnöke selejtezte le, működőképes, így került hozzánk
. A másik, kisebb(ugyancsak működőképes)egy távoli rokontól van. Nyáron, Szécsényből hazajövet beugrottunk hozzájuk(Bánkra), Kendus tett-vett kint a garázsban, rátalált a darura,(megkérdezte, hazahozhatja-e) amit már ők is leselejteztek(kamasz fiúk van, egyetlen gyerek)megkaphatta Kende.
A daruk 3 részből állnak, távirányítóval működnek, forognak oldalra, világítanak. Tényleg mindent tudnak, sőt még kisebb súlyt(pl. dominó felemelnek), több karjuk van.
Vince azzal is szórakozik, hogy dominókat rakosgat bele.
A kis korkülönbség egyik előnye, hogy eljátszanak együtt. Ők ketten teljesen más természetűek. Vince elég hamar feladja, ha nem sikerül neki valami földhöz/ajtóhoz/bútorhoz vágja(és még csak 15 hónapos, mi lesz itt később?!), nem egy kitartó pasi. Hamar begurul és főnök. Kendus időnként enged, aztán tűr...nem csapkod, inkább kiabál, ha valami nem jön össze.

3 megjegyzés:

  1. Hú, ez nagyon szuper játék! Én még a teherautót sem mertem elővenni neki, mert még csapkodós időszakát éli és félek, hogy összetörné. Érdekes, hogy mindenkinél, ahol van nagytesó, ennyi idősen már milyen szépen eljátszanak. Nagyobbik is ilyen volt ennyi idősen? Vagy a kicsi tényleg a nagy hatására játszik finoman? Ha így van, gyorsan szülök egy tesót :D

    VálaszTörlés
  2. Vini is dobálja a játékot, ha bepipul valamiért, nagyon türelmetlen,nincs kitartása, de ami bejön neki, az beszippantja. Kendus teljesen más volt(és most is más), ő ennyi idősen duplózott. Mindketten könyvesek.

    VálaszTörlés