Összes oldalmegjelenítés

2014. június 13., péntek

Kényes baleset

Tényleg velünk mindig történik valami, úgy szép az élet, ha zajlik, nálunk meg zajlik.
Sétálni mentünk, Kendus rollerral jött. Egész jó már benne, csak a jobbal hajtja magát, a bal lábával, amikor gurul nem teszi a jobb mellé és a fékezés sem az igazi még, de hosszú távot képes megtenni. Zoli mesélte, hogy ő is nagy "rolleres" volt.

Már nem is tudom hogy, de Kendus elesett és beütötte a fütyijét a rollerba.
Akkor mondta, hogy beütötte, de estére kezdte igazán fájlalni. Mindez pünkösdkor történt. Felhívtam a Heim Pált(Tűzoltó utcai ügyelethez)tartozunk, ügyelet 20-tól van, hogy mi ilyenkor a teendő. A válasz: vigyük be a balesetire.
Zoli a migréntől hányt, Vini nem aludt és hármasban nem indultunk el(főleg úgy, hogy nem tudom hol van a baleseti), aludtunk rá egyet.

Másnapra ökölnyi nagyságúra feldagadt, bevörösödött a fütyije és fájlalta a pisilést....és büdi váladék is jött belőle.
Gyerekklinikán dolgozó gyereksebészt ajánlott(mobil számmal:) a háziorvosunk. Sikerült vele beszélni, elmondta, hogy használjunk kamillát és betadint és kedden vár minket.(addigra csökkent a duzzanat, de a váladékozás továbbra is tartott).A sebész kedves volt velünk, a recepciós mogorva, mert nem volt nálunk beutaló(elvégre sebészeten vagyunk, mondom neki), de másnap pótoltam a hiányosságunkat.

Fecskendővel(betadinnal) átmosták neki, fitymaszűkülete van és gyulladás miatt kezdett el váladékozni a fütyije(nem az ütés következtében), 2 hétig betadint használunk.  Bátran és hősként viselkedett, egyszer szisszent fel.
Nagy valószínűséggel vár ránk egy kisebb műtét.

3 megjegyzés:

  1. Óh, jaj! De gondolom, ez a műtét a fitymaszűkület miatt várható, és nem az esés következménye.

    VálaszTörlés
  2. Igen, ez a műtét a fitymaszűkület miatt lesz.(Pedig én húzogattam neki, de ezek szerint nem eléggé...ezek a fiús problémák)

    VálaszTörlés
  3. Jujj :S Még olvasni is fájt...

    VálaszTörlés