Összes oldalmegjelenítés

2013. február 15., péntek

Valentin nap

Mi egymás között nem ünnepeljük, Kendussal készítettünk egy kis apróságot az apjának-saját készítésű képeslap, színezéssel, rajzolással, fotóval.
Nem felejtettem el felköszönteni Bálintot, névnapja alkalmából.

Tavaly is volt külön valentin napi menü a kedvenc éttermünkben(Duna Garden), idén sem hagytuk ki. Velünk jött Csaba és Évi. Évi annyira jófej volt, hogy külön sütött nekünk  és pár barátuknak valentin napra:) Gusztán becsomagolta  a dekoratív mignonokat  (A méretük alapján nem mignon, hanem bignon)annyira látványos sütiket készít, hogy sok cukrász megirigyelné!
Külön férfi és női menü volt. A nőiben szerepelt olívás piritós, eperkrémleves,  saláta rákkal,sült zöldségek csirkével, mandulás madártej.
Báder Mariska énekelt, húúúú micsoda hangja van!

Kendus igazán eleven volt az étteremben, előtte 3,5 órát aludt és ott kitombolta magát. Évinek és Csabának két kamasz fia van, de KEndus olyanokat művelt, amire Évi azt mondta, hogy ő már ezt nem bírja nézni, mikor töri össze magát a gyerek, elszokott ő már ettől.
Felmászott a kanapé tetejére, a díszpárnákat végighúzta a földön, felmászott a székre, a késsel dobolt (volna), ismerkedett(volna)a friss szerelmesekkel.
Gyerekbarát étterem: kapott egy doboz játékot, mesekönyveket. A játékokat szétszórta és a dobozra ráállt(beszakadt alatta). Felment a pódiumra és onnan játszott akrobatásat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése