Összes oldalmegjelenítés

2013. február 8., péntek

Hiányos a szókészlete

Kendus ismeri, de nem használja a légyszíves, szeretném, kérlek, segíts szavakat.
Ehelyett parancsokat ad: Kakaót akarok! Desszertet akarok!Biciklizni akarok!
Hiába mondom neki, hogy tudod te ezt szépen is mondani, de nem mondja.
Kis zsarnok, remélem változni fog még.

Mindent a szájába vesz. Amikor jöttek a fogai, akkor az ételen kivül semmit nem vett be a szájába. Most meg minden sz.rt!(Szó szerint, oké, lehet azt mondani, hogy mennyire vicces, szerintem nem)
Meglát valamit a járdán, ami tetszik neki és már kóstolja is vagy leszakítja a bokor mérgező piros termését és könyékig benne vagyok a szájába, hogy kiszedjem belőle.
Szívesen gyurmázik, mostanában már a gyurmát is beveszi a szájába. Szoktunk gyurmából ételeket készíteni és "játékiból"megkóstolni, de ő sajnos rendesen megkóstolja.

Verekszik. Ok nélkül, szándékosan.
Tegnap többször rácsapott Sárira a tornán. Kezdődött azzal, hogy hétvégén Mirust bántotta, aztán Lilit és most Sárit. Időnként az apja és én is kapunk, na akkor jön a bünti.
Hiába magyarázom el neki, hogy lányokat nem ütünk meg és fáj neki, szomorú lesz és mi lenne, ha téged is megvernének, de nem igazán érdekli. Éreztem a szülők szúró tekintetét, ami rajtam és Kenduson volt. Őszintén szólva nekem sem tetszene, ha valaki az én gyerekem bántaná, de a beszélgetésen kivül más eszközöm nincs. Megverni nem fogom.
Lehet, hogy így akarja magára hívni a figyelmet, mert tegnap nem tudott kivel tombolni a tornán:(
Bízom benne, hogy életkori sajátosságról van szó és kinövi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése