Összes oldalmegjelenítés

2013. február 18., hétfő

Korizás


Pihenő
 Energiabomba fiamnak időnként nehéz a mozgásigényét lekötni, de igyekszem. Ha az idő engedi, akkor motorozás, bicajozás, dömperezés az udvaron vagy a környéken. Csütörtökönként torna-ami helyett keresek valami más mozgásformát, ami leköti-, zenede, néptánc.
Szeretném, ha rendszeresen sportolna, az adottsága , kedve és remélem a kitartása is megvan hozzá.
Kerületünkben van jégcsarnok, tiszta és igényes uszoda, teniszpálya, focipálya, néptánc, birkózás, karate, akrobatikus tánc, torna és még annyi minden amiről nem tudok.
A legtöbb sportágat  3 éves kortól lehet kipróbálni. Az úszást az apja preferálja, de én sem vagyok ellene, szereti a vízet(ha hideg azt már kevésbé)

Hétvégente a jégcsarnokban közönségkorcsolyázás van, egyébként edzések, meccsek. 25-ös mérettől lehet a helyszínen bérelni korit, a Decathlonban akciós áron jutottunk hozzá az utolsó kétélű korcsolyához. Egyik előnye, hogy 24-31-es méretig állítható és 3 helyen rögzíti a lábat, mégsem merev, mint egy korcsolya, tanulóknak kiváló!

Az egész korcsolyázást ő találta ki. Egyszer csak elkezdte mondani, hogy ő korcsolyázik. Hasonló mozdulatokat tett a lábával. Mi pedig támogattuk az ötletét, ha korizni akar, hát legyen korizás.
Az apja profi, a tesói is, hát én....jégre megyek, szívesen, arra ügyelek, hogy mindig a pálya szélén legyek.
3 éve voltam utoljára jégen.

Saccolva kb. 400 m egy kör. Kende az ötödik kör után mondta, hogy kicsit pihen. Lejött, evett, ivott és visszament még egy utolsó csúszásra. Este nem volt gond az altatással. (volt vele egykorú kislány, aki 1,5 éves korától minden hétvégén lent van a csarnokban, suhant a jégen)
Két oldalról fogták a kezét, Zoli próbálkozott azzal a taktikával, hogy maga elé teszi és csúsznak, de ez nem jött be. Bukósisak mindig van a fején.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése