Összes oldalmegjelenítés

2013. február 14., csütörtök

Farsang

Kendus (Sam a tűzoltó után)tűzoltó szeretett volna lenni a farsangi bálon, ami a tornán lett megtartva. Találtam árban megfelelő jelmezt, de a mérete és az anyaga nem jött be, készíteni nem tudok, mert nincs kézügyességem.
Aztán felmerült, hogy legyen focista, van meze, tornacipője, fehér térdzoknija, térd-és könyökvédője, de aztán ő nem rajongott érte annyira, mint mi. A harcos jelmezért, annál inkább. Még  Balázsé volt, egy pajzs és egy kézvédő. Annyira tetszett neki, hogy felvette és abban akart menni sétálni, a környéken(nyugdíjas övezet)megengedtem neki. Olyan büszkén viselte!
Amíg viselte a jelmezt, addig szorította a tigrisfarkát, nehogy valaki rálépjen
Eszembe jutott, hogy a padláson van egy tigris jelmezünk. Méretben tökéletes volt, de nagyon meleg az anyag. Felvette és olyan volt, mintha rá öntötték volna.
A tornán volt más is tigris, de ő kislány volt és nem annyira cuki, mint az én fiam:)
Huncut
Az első 5-10percben még magán hagyta a jelmezt, aztán levette, azt mondta, hogy szúrja őt és melege van benne.
A tornán lévő farsangon sok kisgyerek volt, 1 ember(aki szintén kismama) nem tudta őket lekötni.  Úgy veszem észre, Kendusnak már nem jelent kihívást a tornán, mindig rosszcsontságokon töri a fejét, még két alkalom van a bérleten, azt lejárjuk, aztán új mozgásos foglalkozás után kell néznem, mert energiája az van bőven.(Korizni és úszni is, mindkettő egyesületi formában működik a kerületben csak 3 éves kortól veszik be)
Itthon sütöttünk fánkot és feldíszítettük a szobáját. Szombaton Kolompos farsangra megyünk:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése