Összes oldalmegjelenítés

2012. április 29., vasárnap

Börzén

Odavagyok a turkálókért, secondhandekért, börzékért.
Sikerélményt jelent, ha valami tuti cuccot kihalászok. Vannak kedvenc helyek, ilyen a kerületi Háda, ahol kilóra mérik a textilt, az évente kétszer megrendezésre kerülő Kismama börzét, a Csilis vásárt.
A fejemben mindig van egy lista, hogy mit szeretnék Kendusnak levadászni, aztán a meglátni és megszeretni érzés felülkerekedik ezen.
Szombaton is kimentünk a Hungexpora, szuper játékokat , ruhákat vettünk, de időnként a mosoly az arcomra fagy:pl: közlik, hogy 1200 ft a parkolás-máshol nem tudsz megállni és ugyanennyi a belépő is:(
Aztán egy-két farmeron megakadt a szemem , de láttam az árát és tovább mentem(nem értem, hogy külföldön miért olcsóbb a ruhanemű is)

Szuper járgánnyal lett KEnde gazdagabb!
Tulajdonsága: 6V. kismotor, aksis, 5-6 éves korig használható, kényelmes,természetesen  az útviszonyok  miatt bukósisak is jár hozzá!
                                                    
Továbbá: készségfejlesztő játékot, Noddy dvd-t,ugráló szőnyeget, tűzoltós úszógumit és ruhákat.
A játék lényege: három oszlopot lehet építeni vagy egy nagyot és 3 golyót kell a célba juttatni, úgy, hogy az építésnél figyelni kell, hogy legyen dölésszöge az oszlopnak.
Noddy: tavaly vettem neki egy formákat tanító könyvet, azóta kiderült, hogy Minimaxos hős Noddy(Minimaxot sem nézünk). A könyvtárból az összes Noddys könyvet elolvastuk.
Ugráló szőnyeg: villog, ha megfelelően ugrik az állatokra, akkor villog, hangot ad ki.(tornán van hasonló)
Úszógumira és ruhákra szükség van:)
                                        
                                      

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése