Összes oldalmegjelenítés

2012. január 18., szerda

Sugár játszóházban


Hasalás a puha labdákon

Kaptunk egy ajándékjegyet a Sugárban lévő játszóházba a Noeléktől.

 A játszás előtt megkapta az első téli cipőjét(bízom benne, hogy még nem későn:), bundás, bőr, Asso és már 20-as méretű!Hiába a harisnya és a dupla zokni, de ha sokat vagyunk kint a levegőn,akkor jéghideg a lába. Már gyalogol ha fogom a kezét.(Ha elfárad,akkor cipelem a liszteszsákomat a kezembe és másnapra lebénul a kezem)

A napunk kihívásokkal indult, de nehézségek árán sikerült a játszóház előtt aludnia Kendének kb. 50 percet,kint a
levegőn, miközben esett a hó.
 Bőségesen és finomakat ebédelt, sajnos a rízsfelfújt egy nagyobb részével kidekorálta a ruháját és a babakocsiját is. Mikor bementünk a játszóházba úgy nézett ki, mint Szutyokmarci.
Résen kellett lennem, mert Kendus minden játékot önállóan akart kipróbálni. Mindenhol puha matrac van.
 A pelenkázás nehezen ment, mert Ikeás pelenkázó volt, amire merőlegesen lehet rátenni a gyereket, egyáltalán nem praktikus és csak egy pelenkázó van, második peluscserénél már sietni kellett,mert sorban álltak. Átlagosan 1-5 éves gyerekek voltak és ahhoz képest, hogy hétköznap mentünk sokan voltak. A holminkat szekrénybe be lehet zárni. Kende barátságos és közvetlen volt a többi gyerekkel is.
A játszóházban voltak már ismerős játékok, ilyen például a labdatenger, ami Kendus egyik kedvence. Rengeteg laszti van egy zárt helyen, lehet dobálni és elsüllyedni bennük. Mi most olyat játszottunk, hogy Kende adta a labdákat és megetettük a falon lévő halakat vele.


Ugrálóvárban
Amit még soha nem próbáltunk ki az a képen látható ugrálóvár. A várhoz mászva kis segítséggel Kende is be tudott menni.


Volt több motor és bébitaxi is, már próbálta magát hajtani, de még nem jött rá igazán, hogyan kell csinálni.
A lányokra gondolva csináltak egy kis sarkot, vasalóállvánnyal, kiskonyhával. Na ez is tetszett Kendunak.(Apropó: elkezdtem neki kiírkálni egy füzetbe a kedvenc receptjeimet-talán túl korai-, hogy ha kollégista lesz,akkor tudjon magának főzni, sütni:)


Hintában


A nap gyorsan,aktívan, mozgalmsan telt. Kendével együtt én is jól elfáradtam, este egy kicsit melléfeküdtem az ágyunkba és már szunyokált is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése