Összes oldalmegjelenítés

2012. január 24., kedd

Akaratos és irigy

Igen ezek a jelzők írják le leginkább, hogy KEndus hogyan viselkedik az elmúlt napokban.
Akaratos, pedig nem is kos:)
Ha érzem, hogy tele a pelus kakival, akkor viszem őt és kicserélem a pelust. Akkor is,amikor belefeledkezik a játékba, próbálom szépen elmagyarázni, hogy nem a legjobb állapot kakiba lenni.(főleg az ő teméseit nézve)de nem érek el vele semmit. Felkapom és viszem a pelenkázóra, jön az ordítás(ami hiszti, de akkora könnycseppeket produkál), aztán lefektetem és rúg(teljes erőből), hogy ne érjek hozzá. Több taktikát bevetettem már, de egyik sem használ. Szépen megkérem, hogy ne rúgjon, morcosan megkérem, humorosan, de nem használ.
Akkor is akaratos, amikor bemászik a beágyazó szekrénybe , a szűk helyről viszont nem tud kijönni(ma kijött vagy kiesett nem tudom), kérem, hogy ne másszon be szűk helyre. Most mindenbe bemászik, a játéktartó dobozba, a fiókot kihúzza és a helyére próbálja bepréselni magát:)
Irigy a játékaira. Ma itt volt Noel. Noel bármit a kezébe vett, rögtön ott termett Kende(mint valami dömper és kirántotta a kezéből), mindig az kellett neki,ami a másiknál volt.
Kaptak két fakanalat(soha nem lehet elég korán elkezdeni), de Kendének természetesen szüksége volt Noel fakanalára is. Irigy volt. Bízom benne, hogy hamarosan kinövi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése