Összes oldalmegjelenítés

2012. január 25., szerda

Oltás

Ma Kendus megkapta a 3.Prevenar oltását.
A László kórházban töltött napok óta ordít ha fehér ruhás embert lát(lehet az a fodrász is),annyira mélyen él benne a gyűlölet az orvosok iránt. Pedig csak 6 hetes volt, 13 naposan pajzsmirigy vizsgálathoz kellett vérvételre menni, ott nem sírt.Sőt!! A nővér megjegyezte, hogy mennyire hősiesen vielkedett, egy könnycseppet sem hullatott.Na a Lászlóban megkínozták rendesen szegénykémet.
A gyerekorvos fehér ruhában van és szájmaszk van rajta(ha nem lenne,akkor is rémisztő látvány) , ordít ha meglátja. Nyáron megfázott a szécsényi vakáció alatt, ajánlottak egy helyi  kedves doktornőt, elmentünk hozzá és Kende végig kacarászott vele.Ez azt bizonyítja, hogy van olyan orvos, akinél nem űvölt.
Szerettem volna, hogy a Rota elleni védőoltást megkapja(anno), de a gyerekorvos nem adta be, mert sok a mellékhatása(jó,mi?!) és a fizetős oltások közül egyet sem ajánl.Így nem kapta meg a Rota ellenit és az agyhártyagyulladás ellenit sem. A doktornő oltási rendje eltér a normálistól, nem abban a sorrendben adja, ahogy a környékbeli gyerekorvosok.
Megrögzött homeopátiás szakember, csak az a baj, hogy én nem hiszek a homeopátiába. Beteg vagy, egyél vöröshagymát, oké, de amikor nagyobb a baj, akkor a homeopátiának nincs létjogosultsága.
Amikor Kendus a kiszáradás szélén volt és kihívtam a gyerekorvost,akkor kijött, elővette a fehér cetlijét és elkezdte írogatni a bogyókat.(talán meg sem fordult a fejében, hogy itt már súlyosabb esetről van szó)
Oltásnál ketten kellünk, akik lefogják, különben leugrik a vizsgálóasztalról. Általában utána hőemelkedése van, egyszer előfordult, hogy belázasodott.
Legközelebb 15 hónaposan megyünk. Nem várom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése