Összes oldalmegjelenítés

2012. január 20., péntek

Nyál Bandi

Így szoktam becézni KEndust,amikor a nyála eláztatja a felsőrészét.
Amikor megszületett akkor kezdtem neki a naplóírásának, külön rész lett szentelve a fogzásnak. Az első bejegyzésem szerint nem viselte meg a foga, azóta ez változott.
Viszonylag későn, 7,5 hónaposan bújt ki az első. (a közhiedelem szerint,akinek későn jön a foga, annak későn fog testvére születni).
A felső fogak kínozzák leginkább, gyakran kell az előkét cserélni, nyűgös,kevesebbet eszik-alszik,  hígabb a széklete és előfordult már, hogy 39,2 észrevétlenül felszökött a láza, amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan elmúlt, Germicid C kúp azonnal levitte.
Rám is hat a reklám, beszereztem mindenféle kütyüt, ami csökkenti a fájdalmat, egyik sem ér semmit. Vettem Dentinoxot, ha már megvan elhasználom, műanyag fogkeféket, sörtéset és sörte nélkülit.
Ehelyett rágja a gyönyörű fa ágyát, már látni kivül-belül a fogsorát, a Neugranormont, műanyag játékokat és az ökle teljesen a szájába.
Naponta legalább kétszer mosom a fogait(a jelenlegi 6 darabot), alacsony fluortartalmú fogkrémmel.
Még szopizik, időnként érzem a fogait, de nem vészes, ki lehet bírni.(ordítok egyet ha harap:)
A fogai között óriási hézagok vannak, mint anno nekem is volt, gyanús, hogy fogszabályzós lesz.A két első foga között kifér a nyelve:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése