Összes oldalmegjelenítés

2012. január 8., vasárnap

Cegléden

Már itt volt az ideje, hogy valahová elmenjünk kikapcsolódni. Zoli nagyon sokat dolgozik mostanában, ránk fért a pihenés. Nézegetem a neten az akciós kínálatokat és így találtam meg a Best Western szállodalánc tagját Cegléden.Noémi már sokat mesélt a szállásról, ők már törzstagok. Péntektől-vasárnapig tartott a telelés. Meglepetésünkre Noémiék is lejöttek szombatra, örültünk nekik.
Pénteken ebéd után sikerült elindulni(az ebéd életem első citromos- fokhagymás töltött csirkéja, nagyon finom lett), gyorsan odaértünk, Cegléd egyik előnye, hogy közel van és nincs autópályadíj.
Miután megérkeztünk leteszteltük a játszóházat. Igen,  a szállodában játszóház is van.

A lufik vonzották Kendut leginkább

A játszóházban pénteken csak mi voltunk, de szombaton már több gyerkőc is megjelent, ráadásul szervezetten volt legóvár építés(ebben Kende nem vett részt) és diafilm vetítés(Holle anyó), ami az elején lenyűgőzte, aztán kimentünk, mert a felügyelő kirakta a mobil csúszdát és az Kendusnak jobban bejött.
                                                 

A medencében a csónakjában vagányan feszített. Mindenkire mosolygott, sőt egy-két nyugdíjas nénit teljesen levett a lábáról, mert puszikat küldött. Többen odajöttek megkérdezni, hogy mennyi idős és megállapították, hogy nyugodt, kiegyesúlyozott, barátságos fiam van.

Mint a nagyok....

                                          




                                 Étteremben ügyesen és sokfélét evett, ennek következtében teljesen kipatogott mára a pofija

                                          

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése