Összes oldalmegjelenítés

2012. január 21., szombat

Kopaszi gáton

Anno Tamás mondta, hogy milyen jó hely az a Kopaszi gát. Hát tényleg.Szeretjük a helyet.
 Tiszta, rendezett környezet, szépen lenyírva a fű, hajléktalan, kosz, szemét nincs.(és fűre lépni szabad), mindig sok a gyerekes, szupi a játszótér és már zárt játszóház is van. Tehát családbarát, sajna kutyák nem jöhetnek. Előnye, hogy közel van és tavasszal viszünk magunkkal pokrocot és ott  heverészünk. Jó találkahely, Vikivel, Ziával ott taliztunk nyáron.Lehet bicózni, rollerezni, futni.Fincsi a töki pompos és a limonádé. Eddig nem kellett a parkolásért fizetni, de nyár óta szedik a pénzt.
 A legjobb része, az öböl vége, ahol le lehet menni a Dunához és lehet kacsázni, homokos a part és viszonylag tiszta a víz(nem megyünk bele).
Legutóbb ősszel voltunk a Kopaszin, jó idő volt, KEndének vittem játékokat, plédet és élveztük a napsütést.
Ma is sütött a nap, de hideg szél fújt, ebéd után kimentünk 1 órára, Kende majdnem végigsétálta a lebetonozott részt, egyedül (a kezét fogtuk), amikor mondtam, hogy szaladjon,akkor rohant(az ő tempójában)és oldalra vágta a lábait(kicsit Chaplinre hasonlított), annyira cuki volt.
A séta végére kipirosodott at arca és jól elfáradt, visszafele már babakocsiban ült és minden bringás gyerekre mosolygott.
A sétálók közül többen is megjegyezték, hogy megjegyezték, hogy milyen aranyos...........hát igen, az én fiam:)!


                                                    
                                            

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése