Összes oldalmegjelenítés

2016. szeptember 5., hétfő

Nem hiszem el

Néhány nap ovi után a fiúk lebetegedtek. Szerencse a szerencsétlenségbe, hogy Zoli ezen a héten itthon lesz(nem ad magának szabadságot, dolgozik, a környéken. Az utóbbi időbe bejárta fél Európát)
Elkezdtem dolgozni, 1 hét után nem jelentenék beteget.
Szombat estére Kendusnak alig volt hangja, betudtam annak, hogy sokat kiabáltak. Vasárnapra a hangja rendbe jött, helyette az orra kezdett el folyni, intenzíven. Inhalált és kapott Algopyrint is(tapasztalat, ha egy negyed Algopyrint nem kap, akkor borítékolható a magas láz). Vinci valamiért fél az inhalátortól, lehet a gőz zavarja?!Ha máson van az inhaláló maszk, az is zavarja.
Hétfő reggelre Vinci orrából is jött a váladék, de nem úgy, mint Kendusnak. Nagyobbiktól meg is kaptam, hogy miért viszem el őket oviba, amikor ők betegek. Válaszom: ha az orrfolyást is betegségnek számítjuk(más tényleg nem volt/nincs), akkor tavasz közepétől nyár elejéig járnának oviba, vagyis kb. 1 hónapot. Bízom benne, hogy nem az lesz a tendencia,hogy  két nap oviba, két hét itthon.
Délután azzal fogadtak, hogy nagyon folyik a gyerekek orra. Annyira, hogy Vincit nem tudták elaltatni, mert mint a vízözön jött az orrából a cucc. Sajnos még nem tud rendesen orrot fújni, Kende is későn tanulta meg. Fújja, fújja, de nem magától.
Holnap meglátogatjuk a dokinénit, a héten tuti itthon maradnak. Zolival váltjuk itthon egymást.

4 megjegyzés:

  1. Tényleg elkezdtél dolgozni? Hol, mit, milyen?
    Jobbulást a fiúknak!

    VálaszTörlés
  2. Igen!Az itthon töltött 6 év alatt is dolgoztam a férjem vállalkozásában(autókereskedelem), mellette most még tanítok egy általános iskolában törit, felnőttoktatásban kommunikációt és tréninget tartok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor elég összevissza vannak óráid.:) jobbulást a fiúknak neked meg kitartást!!!

      Törlés
  3. Pont ezt akartam kérdezni én is, hogy hol és mit dolgozol :)? De nagyon jól hangzik mindegyik munkád. Remélem hamar meggyógyulnak a fiúk, jobbulást Nekik!

    VálaszTörlés