Összes oldalmegjelenítés

2016. július 14., csütörtök

Egy másik vizes játszótérről

Még a vihar előtt elmentünk a kerület másik vizes játszóterére(az egyik a Duna parton, a másik-ahol most jártunk a sétálóutca mögött van), Damiékkal.
Ezeket a játszótereket kánikulában lehet igazán kihasználni. Érdemes váltóruhát vinni, esetleg fürdőruhát, mert a vizes-saras dagonyázás után haza kell menni....
Nem tudom, hogy mikor építették ezt a játszóteret, de az idő és a gyakori használat látszott rajta(a játékok összefirkálva)
Kendus olyan 1,5 éves lehetett, amikor először jártunk itt, akkor nem pocsolyázott. A homokos terület fölött van egy "szerkezet", több kis káddal, bele lehet mászni, a csapot irányítva kisebb vödrökhöz lehet irányítani a vizet. A betonos részen magas csúszda, mászóka, hinták is vannak, hűvösebb időben is lehet használni. Teljesen zárt a játszótér.
A gyerekek nagyon élvezték, időnként kellett csak odamennem segíteni vizet nyomni. Pár nappal ezelőtt valaki ott tartotta a szülinapját(a szemetet nem szedte össze a homokozóból), a fiúk találták két original vizibombát, Kendus a fejébe vette, hogy az egyiket hazahozza. Szerencsémre indulás előtt kidurrant, utána volt durci, pedig nem tehetett róla senki. Azt mondja: "ha kilyukadt, akkor most rögtön induljunk másikért a boltba!"
Rajtunk kívül még egy testvérpár volt, a környék legjobb játszótere szerintem. Ez a nyár a nagy játszóterezések nyara lett!

1 megjegyzés:

  1. De aranyosak a fiúk :)! Egyébként én is pont ezt írtam nemrég magunknál, hogy ez a nyár a játszótereké :) ...

    VálaszTörlés