Összes oldalmegjelenítés

2016. április 28., csütörtök

Kis-és nagydolgaik

Dicsekedhetek, van rá okom!
Ma történt először, hogy Vinci bilibe kakilt!Hogy én ennek mennyire örültem....mindenkinek elújságoltam, bearanyozta a napom!
Wc-re ritkán ül rá(az ő szemével nézve lehet, hogy nagy és rémisztő és lyuk van az alján), helyette bilizik. Pisivel nincs gond, de a kakilásnál eddig elbújt, nem szerette, ha nézőközönsége akadt. Kakilt valahová(sarokba, szőnyegre, ágy mellé)és odahívott minket, megmutatta hol büdösített be.
Délelőtt is pelus nélkül játszott, tett-vett, már láttam rajta, hogy kakilnia kell, kimentem a szobából.Pár perc múlva ül a bilin és mutatja, hogy sikerült!Rémült arccal fogadott, agyon dicsértem őt érte!Nagyon büszke vagyok rá!

Márciusi fogadóóra óta nem történt az oviban bepisilés. Becsurizás sem, semmi. Azt nem értem, miért kellett eltelnie fél évnek. Fogadóórán kértem, hogy figyeljenek oda rá jobban, biztassák, motiválják, legyen sikerélménye. Őszintén ültem le az óvónők elé, megkérdezték, hogy Kende mit mesél róluk itthon. Az idősebbiket szereti, de a fiatalabbikat nem kedveli, "mert nem kedves velem".
A fiatalabbik akkor azt ígérte, hogy próbál (még)kedvesebb lenni vele és szereti őt. Biztos vagyok benne, hogy ezután pozitív dolgok történtek, mert megszűnt a bepisilés.

1 megjegyzés: