Összes oldalmegjelenítés

2014. december 18., csütörtök

Csintalan Vince jelentkezik

Nagyon huncut, csintalan Vinci!Mindig résen kell lenni mellette, ha csöndben van, akkor gyanús, hogy valamit kiönt/szétszed/széttép...ha rá szólok, akkor hangosan kacag és spurizik el a tett helyszínéről.
Már bent volt az ágyában, meséltem, simogattam a pofiját, énekeltem. Nem szoktam a szobában megvárni, hogy elaludjon, hanem kijövök, amikor már laposakat pislog. Pár perc múlva zajt hallok a szobából. Elérte a kiságyból a popsikrémet, amivel mindent kikent(ágyát, párnát, ruhát, magát)ami ugye nem jár zajjal, de amit ért még a pelenkázó(pelenkázás kész tortúra,( felül, feláll) mellett, azt lelökte a földre.
Vetkőzik egyedül!Vásárlás közben levette  a cipőjét és jó messzire eldobta(még jó, hogy nem talált el vele senkit)
Tűzhely tetején volt tányérban maradék, arra járt, gondolta megkóstolja a maradékot, a tányér összetört, a kaja a tűzhely alá került.(Nem hittem, hogy eléri)
Porszívózásnál segít(tolja a porszívót előre), legutóbb a porszívó kábeljét nyakláncnak tekerte fel.
Előfordult, hogy a laptopot annyira elnyomkodta, hogy nem tudtam utána használni, Bálint rövid idő alatt megcsinálta, a délutánunk azzal ment el, hogy Bálinthoz vittük a gépet.(Az egeret már be sem dugjuk a laptopba, mert tuti kirántja)
Ha jól emlékszem Kendénél kb. 2éves korra véget ért ez az időszak. Bízom benne, Vininél sem tart tovább:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése