Összes oldalmegjelenítés

2013. szeptember 23., hétfő

Roni szülinapja, Kende névnapja

Szombaton ünnepeltük Roni 19. szülinapját
Szépek
és Kende névnapját, akinek csak szerdán lesz a nevenapja, de előre hoztuk. Kendusra annyira illik a neve, ő választása:)
Az oviban sok mai, modern nevet hallok, pl: Chanel(!) , akit Saninak becéznek(kérdezem az anyukáját és hogy írjátok le?, úgy, ahogy mondjuk)
Vinci  muzsikálós műsort adott sajnos egész nap. Emiatt a díszítésre nem maradt idő(csak minimálisan lett pár füzér fellógatva, de Kendust így is elvarázsolta, ébredés után nem tudott a látvánnyal betelni)Bárki kap a családban tortát, akkor azt a sajátjának is tekinti.
Névnapjára tőlünk egy tűzoltós duplót kapott, ami a játékvárosban kapott helyet, Vincitől pedig egy diafilmet: A három kis törpét.
Roninak Éva készítette a tortáját,
Minden ehető rajta!, Belseje: lúdláb torta
ami dekoratív, finom volt.Kolbászos, paradicsomos lepényeket sütöttem,
sikere volt, mert elfogyott:)
Itt volt Dédi(Kendu kérte Dédit, hogy pisiljen, kakiljon vele, de a kezében olyan jól elvolt Vinci)Dédi már 74 éves, Kendus még nem tudja felmérni, hogy nem tud úgy ugrálni, futni Dédi, ahogy ő szeretné.
Lili és Kendus nem igazán jöttek ki egymással: vagy mindkettőnek ugyanaz a játék kellett vagy piszkálták egymást. Nem játszanak egymással, inkább egymás mellett.
Vinci nehezen aludt el-vagy inkább csak pihentette a szemeit-, de amikor Zoli hazavitte Judit Mamáékat, akkor rögtön rázendített, ő after partyt is tartott kizárólag nekem:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése