Összes oldalmegjelenítés

2013. szeptember 25., szerda

Meglepetések a Névnaposomnak

Hétvégén családilag megünnepeltük Kende névnapját.
Három meglepetés is ért minket!

1. Csöngetett a postás, kimentem, kérdeztem, hogy kitől jött a levél, válasz: Németországból!
Jaj, de jó!!Kiara küldött egy meglepetés csomagot, benne egy fából készült kirakó és egy kedves levél. Kendus nagyon örült neki.
Beszéltem Krisztivel telefonon, aki elmondta, hogy olvasott a blogon arról, hogy Kendém mostanában nincs lelkileg a  topon, ezért gondolta, felad neki egy meglepi csomagot, ami csak az övé, csak neki szól. Köszönöm Krisz!
Örül neki Kendebende nagyon, esténként lefekvés előtt mese és kirakjuk a puzzle-t.

2. Zsófi, Adél anyukája kérdezte, hogy megyünk-e ma néptáncra.
Az utolsó néptáncunk, mert Kendus ovi után elfárad,(van, hogy Vincinek az etetés idejére esik) hazajövünk, játszunk, vacsorázunk, fürdés és alszik. Volt olyan nap, hogy este 6kor már aludt egészen reggel 6.30-ig.
Zoli szerint az oviban "koncentrálni kell", elfárad. Zsuzsi néni ma megjegyezte, hogy aktívan és ügyesen részt vesz a foglalkozásokon, pedig ő a legfiatalabb a kiskacsa csoportban.
Néptánc után Adéltól kapott egy névnapi meglepetés csomagot.
A táskában volt kindertojás( a drágám alig várta, hogy hazajöjjünk és megehesse), autók és állatos matricák, labdák, pattogós lasztik!
Már nemcsak a plüss állatokkal, a bocis fejtartóval, fakanállal, hanem az autókkal is alszik. Még jó, hogy széles az ágya:)

3. Fürdés után nézem az emaileket, az érkezett levelek között egy volt kolléganőm kedves levele(kb. 1 éve nem írtunk egymásnak), aki köszöntötte Kendét.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése