Összes oldalmegjelenítés

2013. szeptember 3., kedd

Menni kell

Vinci már elhúzta előttem a mézesmadzagot, képes már éjszaka egyhuzamban 4 órát aludni.
Nappal persze nem alszik, max. 5-10 perceket, aztán felsír, nehéz megvigasztalni, fáj a pocakja, akiknek volt hsfájós babájuk, azok azt mondják, hogy 12 hét után csoda történik, megszűnik a hasfájás, csak győzzem kivárni, mélyen elaludni nem tud.
Elfogadja a cumit, de ha kiesik a szájából, akkor bömbizik.
Vasárnap ismét nemalvási csúcsokat döntögetett,bevetettük a hintát, hordozókendőt(amiben feszíti hátra a fejét és ha kiesik a szájából a cumi, akkor az sem válik be, de a derekam tutira megfájdul a 5,5kgtól,sokan esküsznek rá, de az én gyerekem egy kis pufóka, pehelysúlyát nem könnyű tartani:), babakocsit, udvaron tologatást, de nem jött be semmi.

Már délelőttre terveztük, hogy elmegyünk a Ferihegy Market Centrálba(amit azért szeretek, mert nem pláza, felváltva voltunk kint Vincivel a levegőn, üzletbe még nem viszem be, mert pici, van ahol szeles időben is ezerrel nyomatják a légkondit, ami nincs kitakarítva.....van játszótér, trambulin)vásárolni ovikezdésre ezt-azt, volt kuponom a háundembe gyerekruhára. Megállapítottam, hogy a turiba és a börzéken extra minőségű ruhákat szerzek be töredék áron, az üzletben tucat ruhák vannak, drágán, Kambodzsában gyártott sokszor rossz minőségűek. A fiúknak kevés bolti ruhájuk van, ritkán veszünk nekik boltba.
Zolinak migrénje volt, de délutánra alvás után helyrejött, Vinci nem aludt, Kendus már felébredt, kocsiba ültünk és elindultunk. Ahogy bekerül a hordozóba már tudja, hogy menés lesz és alszik!Csuda egy pasi!Este 19.15-re értünk haza, addig aludt, mint a bunda, pedig 18.30 körül lett volna neki szopi.
A megoldás: menni kell vele, nincs mese. Nem elég, ha kint tologatjuk az udvaron:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése