Összes oldalmegjelenítés

2013. szeptember 18., szerda

Fáradt?Álmos?Éhes?Front van?

Vincivel túl vagyunk a koponya-és a hasi ultrahangon, csípőszűrésen is, a két hónapos oltás van hátra, amit a nátha miatt elcsúsztattam.
Vizsgálatoknál a következő jelenetek játszódnak le.

Koponya-és hasi uh.
1. jelenet: 3-4 baba kint várakozik, kettő bent öltözik, egyet vizsgálnak. A kinti babák között vagyunk mi is. Mindegyik bébike alszik, az én fiam nézelődik, aztán valamiért rázendít. Hangol:), majd csatlakozik hozzá a zenekar:)
Nem éhes, tuti, hogy fáradt. Ha csak kiesik a cumi a szájából(nem alszik mélyen), akkor oltári patáliát csap.  A kimerültségtől izzad a feje. A hasfájása már múlóban, nem húzkodja a lábát a hasához

Csípőszűrés
2. jelenet: Babatársak itt is alszanak, a menet az előzővel megegyezik. Mire a doki szeme elé kerülünk, a fiamnak vörösek a sírástól a szemei, most biztosra tudom(legalább), hogy éhes. A vizsgálathoz kérik a beutalót, nem találom. A nővérke mondja, hogy szóljak ki a kísérőmnek, hogy keresse meg, de mi ketten vagyunk Vincivel. Beutalót megtaláltam a pénztárcámba, hol máshol:)
Végeztünk, egy csendesebb helyen mellre kerül. Na de!Az egyikből szív, a másikból spriccel a tejci.
Evés közben is nyafi, jár a feje, amiből eszik, abból a mellemből is kerül tej szegénykém fejére és a ruhámra. Ma éreztem, hogy ismét tejcsárda vagyok.

Mindkét vizsgálaton minden rendben volt.

Milyen jó lesz, ha egyetemre, dolgozni, bulizni fog járni, ő kevés alvással is beéri!

1 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy minden rendben ment. Igazi frontember lesz ebből a gyerekből :D

    VálaszTörlés