Összes oldalmegjelenítés

2013. szeptember 23., hétfő

Vinci 2 hónapos

Paraméterei: 6,5 kg, kis birkózó, van még néhány 62-es ruha, amit hord, de inkább a 68-as méretek passzolnak rá.
Hurkás a combja, Dédi szerint "olyan lányos", fodrozódik rendesen. A nyakát továbbra is keresni kell, toka takarja. Utálja, ha a redők között takarítást végzek.
Jól tartott gyerek, szereti a pocakját, mohón eszik(lehet ez is baj), de már képes 4 órát is tej nélkül kibírni.

Koszmós a buksija, szemöldöke, nyaka. Olajozom és utána fésülöm, nem rajong érte. Kerek a fejformája, abszolút rám hasonlít, a szeme színe az apjáé. (Joli kicsi Melinek hívta, állítólag kiköpött a hasonlóság)
Cumifüggő, ha kiesik a szájából hangot ad neki, de van, hogy megtalálja a kezét és nyomkodja a szájába.
Hason kb. 5 percig marad el, ami a tesójához képest nagy szó. Erős, fekvőtámaszhoz hasonló pózban kinyomja magát, fejét már az első napoktól emeli, fordítja.
Ökölben van még gyakran a keze, tárgyakat(csörgő)megtart a kezében.

Bírja, ha szól a zene mellette és történnek események. Kendus puszilgatja, próbálja bevonni a játékba, de a szívéhez közel álló állatkákat nem osztja meg Vincivel, ami természetes.
Mosolyog, kacag, mesére, zenére figyel. A fejét még mindig balra tartja szívesen. Éles hangokra összerezzen. Az indás mintás tapéta megbabonázza.

Gyakran koszos a körme, amit nem értek, még nem mászik/kúszik és takarítok.
Hasfájásból jut minden napra, húzza a lábát a pocakjához. Szopi után sokáig büfizik, hason van tuti, hogy bukik is, lepedőt kell cserélni. Úgy látom, hogy keveset alszik mélyen, a szemeit pihenteti 10 percre, de a szájában mozog a cumi. Tegnap este 2 órán keresztül sírt, gyönyörű szemeivel nézett rám, várta tőlem a megváltást, segítséget. Pocakmasszázs, talpmasszázs, infacol is bevetve, éjszaka is vigasztalhatatlanul sírt, negyed Germicid után elaludt. Álmában is görbült a szája:(
Sétálni, csavarogni, menni kell vele. A szeles idő és a front megviseli(amikor született telihold volt és erős front)
Imádnivaló.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése