Összes oldalmegjelenítés

2013. augusztus 26., hétfő

Vinci 1 hónapos

Úgy érzem másodszülöttemmel minimum 300km kell utazni vagy legalább egy esküvőre elmenni vagy bulizni, mert akkor aludt igazán, előtte és utána nem.

Hasfájós a javából, én sem maradtam ki a "jóból", nem lehet a két gyereket összehasonlítani, de Kendus evett-aludt. Brutális dolog ez a hasfájás, úgy érzem, hogy minden tőlem telhetőt megteszek mégis ordít(decibellel  már nem lehet mérni a hangerejét, akkora), ha jön egy nyugis 5-10 perc, akkor is nyüszizik.
Sokat eszik, gyakran,biztos ez a baj, próbáltam kevesebbet adni, de akkor is ordított.
Éjszaka sem alszik, de akkor talán kevesebbet sír.
Két bömbizés között mosolyog. Olyan értelmes már most, elbeszélgetek vele, hogy itt az ideje az alvásnak, óriási szemekkel hallgat. Zenét, éneklést szereti.
Az anyatejtől olyan a bőre,mint egy pubertásnak.

Nagy baba és karakteresen pasis fazonja van. A szeme még kék, a keze( a körme begyulladva, a bőr alatt nő a köröm, kapott rá lydocainos krémet) A lába olyan hosszú majdnem,mint most nekem:)
A fürdésért nem rajong.

Menni kell vele, az nem elég, hogy kint az udvaron  van a babakocsiban, menni-látni akar. Reggel úgy zuhanyzom, hogy KEndus a kisszéken ül a zuhanyfülke előtt, Vinci a hordozóban. Kendus felelősségteljesen beadja neki a cumit, ha sír, mesél neki, dobol és énekli az apacukát. Ha valamiért elfelejtjük kikapcsolni a légzésfigyelőt, akkor Kende szalad, az apjának kiadja az utasítást: Apa, stop!Én kapcsolom ki!

Hasonalvó, ha mégis hanyatt alszik, akkor a kezei az égnek.
62-68-as ruhákat hord.Zokni: 6 hós:)
Kezd kibarnulni a hosszú fekete haja.

Kis Herkules, óriási ereje van, amikor cumit kap, akkor tudja már több kevesebb sikerrel szorítani a szájához. Ficánka, fejét mindkét irányba fordítja, kúszáshoz hasonló mozgása már most van, ha függőlegesen van az ágyba, akkor tuti, hogy 20 perc múlva merőlegesen lesz. Volt, hogy a lába beakadt a rácsba.

Napról-napra változik, formálódik, stramm kisfiú.

3 megjegyzés:

  1. Szia. Az én nagyobbik gyermekem is borzasztó hasfájós volt, nekünk a Gripe Water akkor nagyon bevált, nem tudom ismered-e. 4 hetes kortól adható, és csak természetes anyagokat tartalmaz. Bátran ajánlom!

    VálaszTörlés
  2. Próbáltuk, nálunk hatástalan:(, de köszönöm a tippet.

    VálaszTörlés
  3. Sajnálom a hasfájosságot.:-(
    De ez is elmúlik...édes drága pufibaba:-)

    VálaszTörlés