Összes oldalmegjelenítés

2013. augusztus 6., kedd

Kánikula

Olvastam a bezzeganyun, hogy mikor a legnagyobb szívás szülni: júliusban!(a cikk írója szerint).
Amikor Kendus született, tél volt, hó esett, repkedtek a mínuszok. 6 hét letelte után, harminc réteg ruhában , bundazsákban sétáltam vagy inkább rohantam(nehogy megfázzon jeligével) a sarki nyomi Reál boltba. Ez volt az első sétánk:)
Vinci születésekor hőségriadó, azóta afrikai eredetű kánikula. Nehezen bírjuk, a szobában légkondi, lehúzva a redőny mindenhol, szellőztetés éjjel 3 körül, akkor is meleg levegő jön be egy kis szellővel.
"Kezeket fel:)!"
Klímát úgy használom, hogy Vinci addig Kendus szobájában teszteli a Verdás ágyat, 26 fokra hűtőm a szobát. Miután kikapcsoltam a légkondit, az ajtót kinyitom, várok, hogy kicsit melegedjen, aztán birtokba vesszük a majdnem szaunát.
A konyhában a legforróbb a helyzet: 31 fok:(
Többször zuhanyzom, mindenhonnan folyik rólam a zsír, víz, anyatej...........
Ma már Vinci is izzadt, szegénykém fekete sérója begöndörödött az izzadságtól. Alig aludt, csak cicin érezte jól magát, kapott teát is. Az általam preferált és Kendusnál is bevált Nuk cumisüveg Vincinél nem jött be. A legkisebb méretű lyukon is ömlik a folyadék, fuldoklik ivás közben. Másikat kell vennem(ha valamikor eljutok egy nagyáruházba)
 Mozgásterem már egy ideje leszűkült a szoba-konyha-fürdőre.
Már várom az enyhülést!

1 megjegyzés:

  1. Annyira szép baba Vinci!:-)

    Kendus biztos jól érzi magát.Kell neki élmény, sok, sok..

    VálaszTörlés