Összes oldalmegjelenítés

2013. augusztus 25., vasárnap

Rövid látogatás

Rövid látogatást tett a nagyobbik fiam a Heim Pálban, aztán a László kórházban.
Estére összeállt a kép: egésznap nem evett jóformán semmit, 15 dkg pogácsán kívül, csak a vizet kérte és szívta magába,mint egy szivacs. Roninak és nekem is feltűnt, hogy ez a gyerek nem eszik, csak a folyadékot kívánja.

Délután sétáltunk, boltban, könyvtárban, postán voltunk és a pékségben. A pékségben mindig kér "szívecskét", ami az islerhez hasonló ízvilágú, csak mini változatban kapható, 2 darabot veszek neki. Aznap délután nem volt és olyan szépen kérte, hogy "Anya, azt a szép, lányos színű sütit szeretném"-na az volt a puncstorta, amit még soha nem evett. Természetesen előtte leteszteltem, cukrosnak találtam, neki ízlett, nekem nem. Kapott egy Kubut is, amitől lett egy híg széklete.
Este sem evett semmit, nagy nehezen 2 kekszet tukmáltunk bele(azzal, hogy este 11 kor nem lesz vacsora, mert ő éhes). Fürdéskor mondtam, hogy bekapcsolom a kádba a bugyogót, de ő kérte, hogy ne tegyem, mert fáj a hasa:(

Zolinál voltak, bejött kiszedte a kádból, amíg én megtörölköztem,mire kiértem már hányás volt mindenhol.
Utána még legalább kilenc alkalommal ezt megismételte, már az inger is borzasztó, a végén alig jött belőle valami, feküdt, tartottam a fejét és hányt.
Első körben kihívtam az ügyeletet, ő beküldött minket a Heim Pálba, már a kiszáradás jelei látszottak a nyelvén. Elesett, bányadt volt. Szörnyű érzés, hogy nem tudtam vele lenni és mellette maradni. Éjszaka az apjával volt, aztán váltották egymást Mamával és Ronival.
Kapott infúziót(hármait is), a vérképe jó volt, a székleteredmény szerdán derül ki. Heim Pálban már magas láza lett és folyamatosan fosott is, vizelet mintát emiatt nem tudtak tőle venni. A ruhája ment a kukába, annyira fostos lett.

Tovább küldték őket a Lászlóba, mentővel mentek. Még másnap volt híg széklete, de láza és hányás nem, Lászlóban ment a Noddy éjjel-nappal és a hancúr, rosszalkodás(ez már annak a jele, hogy gyógyult)
 2 éjszaka után hazajöhetett. Azóta rendben van, kíváncsian várom a széklet eredményt.
Vinci nem kapta el, bár neki is volt híg széklete. A gasztroenterológus szerint anyatejes babáknál napi 7 széklet még normális, a színére és az állagára kell figyelni.

Hazajövetel után éjjel álmában kiabált: Anya, Anya!Gyere értem, ne hagyj itt a doktor néninél!Haza akarok menni!!:(

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése