Összes oldalmegjelenítés

2012. február 22., szerda

Tricikli tulajdonos

Kendus életében először éjszaka hányt:(
Szokásához híven többször ébredt, a második felvonásnál nem aludt vissza sokáig, lepakolt a fejünk felett lévő könyvespolcról, énekelt, kakaót ivott. Kb. 1 óra is eltelt így, mire bekerült a kiságyába. Aztán elkezdett köhögni, és ismét magunk között volt. Aztán felült is kitálalt:( Nehezen aludt vissza.
Láza nincs, az orrából már nem jön semmi, de időnként csúnyán köhög.

Már két hete kinéztük KEndus triciklijét, de nem vettük meg, hátha a vaterán olcsóbbat lövök(de nem). A játékboltba kapunk kedvezményt, így jutányos áron szereztük be a szuper triciklit. Két kosara van, hintává átalakítható(ezt nem hiszem, hogy használni fogjuk), tolókaros, zenél, dudál és visszapillantó tükörrel is rendelkezik:)
Emellett kapott még egy játék mobilt, ami nagyban hasonlít az igazihoz, valamiért mégis az enyém tetszik neki.(Amikor észbe kapok, hogy a kezében a telefon,akkor már a neten lóg vagy telefonál....kiváncsi leszek a számlára)és egy mágnesen rajztáblát, amihez nyomda is tartozik.
Alig bírtunk hazajönni, babakocsi, tricikli és két szatyor, úgy néztem ki, mint egy feldíszített karácsonyfa. Hazafele elaludt az autóban.

Ebéd után felavattuk a háromkerekűt a sétálóutcában. Olyan büszkén kormányozta. A zöldséges néni megjegyezte, hogy az unokájának is ilyen van, kímélni kell, mi használatra vettük és nem kímélésre.
Van szervíze!!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése