Összes oldalmegjelenítés

2012. február 29., szerda

Hol készült a kép?

A gép valamiért csíkot tesz a képek aljára, okát nem tudom. A fotó a fodrásznál készült, szépítkezés után. Végig ordította(teljesen leizzadt benne) azt az 5-20 percet,amíg ollóval nyírták a haját. Már zavart, hogy a fülére rálógott a haja, egy fiúnak ne legyen hosszú sérója.Ollóval és nem géppel szabadítják meg Kendust a fürtjeitől.
Már látom rajta, hogy gyógyul, nincs lázpöttye a szája szélén és az arcán, ennek ellenére tegnap csak 9kor aludt el(este 8kor alszik vagy még előtte)és 10-kor sírva ébredt(a fogára gyanakszom, pont zuhanyoztam, amikor arra lettem figyelmes, hogy sír), nehezen lehetett megvigasztalni, fáradt volt.
Aztán hajnali 4-kor ébredt, látszólag kipihenve. Az ágyunk feletti könyvespolcról elkezdett pakolni, majd mutatta, hogy mivel szeretne játszani, jó mi?!Hajnali 4kor.5-re sikerült visszaaludni, 7.45-ig. Délután is sírva ébredt, 1/5 óra alvás után(ami a fele a megszokott mennyiségnek)
Ma szépen sütött a nap, de hideg szél fújt. Ez nem akadályozott meg minket abban, hogy sokat sétáljunk.Délután triciklivel elmentünk a Máltai játszótérig,megnéztük a játékokat és visszafordultunk az orkán erejű szél miatt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése