Összes oldalmegjelenítés

2012. február 14., kedd

Kac-kac

Vasárnap elmentünk a Kac-kac játszóházba a Kökibe. Közel van és elfogadható az ára, jók a játékok és tiszta. Mi eddig csak hétköznap voltunk és kettesben vagy Noelékkal, most Liliékkel voltunk és eljött Zoli is(aki a büfé kínálatát élvezte leginkább)
 Hétvégén vannak programok is, kinéztem az Alma együttes koncertjét, sajnos 18-kor kezdődik, nekünk már necces, majd meglátjuk.
Most is volt zene, egy animátor mutatta a táncot a kicsiknek. Annyira édesek voltak,ahogy Lilivel rogyasztottak, Kende kapaszkodott a színpadba és táncikáltak(egyet jobbra-egyet balra). Kende bambulva figyelte, hogy az animátor ,hogy táncolt. Próbálta utánozni.....még van hová fejlődnie a mozgáskultúrájának.:)
Sokat volt a homokozóba, a füle a fütyije, köldöke tele volt homokkal. Hogy hogy került oda az számomra is kérdés.
                                                                         Partyarcok
                                                              
   Kende szereti a csúszdát, csak még felmenni nem tud rá egyedül, az írányt összetéveszti.

Ez az egyetlen normális kép,ami a csúzdán készült, Zolinak soha nem sikerült a tökéletes pillanatot elkapnia:)

                                                                   Lili Öcsivel
                                                                                                              
Kende szereti a labdákat és mindent,ami kerek, ma sokat lufiztunk. A legjobb,amikor elsüllyed a labdákba és csak a feje van kint. Bármerre dobálhatja őket,mert mindenhol háló van.
Két gyerek ünnepelte a szülinapját a játszóházba, a tortákat egy óriás nyuszi vitte nekik, Kendusnak annyira bejött, hogy még utána is mutatta, hogy hová ment a nyuszi.
Trambulinoztunk(a végére már elszédültem), libikókáztunk egy dinnye alakú játékon.
Amikor mondtam Kendusnak, hogy mostmár indulunk, 18 ó után,akkor igazi hisztit csapott. Először elszökött, amíg próbáltam legalább a cipőm felvenni, felmászott a lépcsőn a trambulinhoz, aztán rohamtempóban elmászott és következett a hiszti.
Miután kijöttünk a játszóházból, bementünk a szomszéd Régió játékboltba , kipróbáltuk a háromkerekű bicajt. Úgy ült benne, mint egy kiskirály. Kapott játék műanyag gyümölcsöket, zöldségeket, főz velem együtt és az állatoknak, ajándék lufikat.
Elfáradva jöttünk haza. Ha Kenduson múlik,akkor még ott is éjszakázunk.
                                        

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése