Összes oldalmegjelenítés

2019. január 14., hétfő

Vloggerek, youtuberek

Karácsony környékén kaptak a fiúk két leselejtezett telefont, ez volt vágyaik netovábbja(repülőjegy, xbox, nerf mellett). Kende az, aki játszik rajta és Vince az, aki videókat néz. Oda kell figyelni, mert gyorsan odaragad a kezükhöz:)
Vince odavan a slime-os videókért, engem ki lehet vele űzni a világból. Mónika és a kislánya, Molli készítik a házi videókat, megmutatják, hogy milyen alapanyagokat használnak, szó van az arányokról is.  Készítenek habosat, óriásit, illatosat stb. Hiába látta már többedszer, megunhatatlan neki. Rengeteg követőjük van.  Ha valami bejön neki, akkor "rongyosra"nézi. Ilyen a Hupikék Törpikék két mozifilmje és a Nyúl Péter. Állandóan azt akarja nézni, másnak esélyt sem ad, most már azt mondjuk, hogy nem kölcsönözhetőek:)
Kende stratégiai játékokat játszik, kedvence a Clash Royale. Zsomac nevű játékost kedveli Kende. Emellett Honfoglalón is játszik, ügyesen!Sokszor mellé ülök, ő felolvassa a kérdést én válaszolok(ha tudok)vagy tippelünk közösen. Esti programunk volt, amíg ment a Dunán a közös Honfoglaló nézés.
Minecraft háttérbe szorult.
Ha hármast hoz haza(eddig három darab van), akkor telefonmegvonás.  Mértékkel használhatják, időkorláthoz van kötve. Figyelmetlenségből szedte össze ezeket a rossz jegyeket, jó képességű, intelligens kisfiú, ha nem olvassa el csak felszínesen a kérdést(angolból felcseréli a személyes névmásokat vagy a birtokost rosszul írja, matekból összeadás helyett kivonás stb.), akkor születnek a közepes érdemjegyek.
Vince is ha gyakorolta a logopédiai feladatlapon lévő gyakorlatokat, akkor kaphatja meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése