Összes oldalmegjelenítés

2018. február 25., vasárnap

Ovis farsang

Pizsiparty előzte meg az ovis farsangot. Pizsibe mennek be a gyerekek(és az óvónők)reggel a csoportszobába és vicces játékokat oldanak meg, esznek-isznak, dínom-dánom.
A szülőin kértek hosszú szálú ropit és szörpöt erre a napra. Este még kő-papíroztunk, ki az a szerencsés, aki 20óra után elindul a Tescóba. Néhány csomag sós és szezámmagos ropi árválkodott a polc alján. Hazaérve még nekiálltam méteres kalácsot sütni, volt sikere!Másnap az egyik szülő beszélget Vincivel: Te tényleg rácsaptál B. kezére?Először hárított, tagadott. Itthon bevallotta, hogy a ropiból nem akart mindenkinek adni, csak annak a két-három gyereknek, akinek gondolta, hogy jár neki. Megosztás nem az erőssége.
Vince már nagyon várta a pizsiparty-t, visszaszámolta a napokat. A csoportszoba dekorációjában aktívan részt vett, minden, ami a lakberendezéssel, csinosítással függ össze,abban örömmel segít. Mesélt a párnacsatáról, a szörpivó versenyről, a csokievő versenyről és a sok táncról(ha zenét hallgatnak mindig az első sorban ugrál)
Másnap volt a farsang. 12-en lebetegedtek a csoportból. A ruhához Zoli talált egy játékboltban kalapot, ami kicsit nagy volt a fejére.
Szalmakalapot előbb vesz az ember télen, mint cowboy kalapot.
Annyira izgatott volt, hogy nem engedte fotózni magát, csak rohant be a többiek közé. Most az a kérdése, hogy mikor lesz legközelebb farsang???

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése