Összes oldalmegjelenítés

2018. február 18., vasárnap

Tapolca

Már hagyomány nálunk, hogy szülinapra élményt adunk ajándékba. Egyetlen egy éjszakát töltöttünk Tapolcán(korai érkezéssel és késői távozással), nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy így is sikerült kipihennem magam. Már annak is örülök, hogy nem főzök-mosogatok-pakolok-söprök-mosogatógépet indítok. Nekem ez a legnagyobb ajándék. Együtt vagyunk. Az odaúton a fiúkat lenyűgözte a táj, szerintük vulkánok mellett(Hegyeskő)haladtunk el.
Hunguest hotelben voltunk, a név biztosíték arra, hogy jó a wellness, finom a kaja.  Még a fiúk születése előtt jártunk itt, a hotel alatti barlangban gyógyultam az asztmámból.Megérkezésünkkor még nem készült el a szobánk, a csomagjainkat leraktuk és bevetettük magunkat a játszószobába,
Kende és Zoli pedig xboxozott(Kendének ez volt a legszuperebb:)
A játszószobában papírkutyát készített Vince, majd később Kende is csatlakozott. Megoldható, hogy felügyelet alatt ottmaradjon a gyerek. Valahogy én nem tudnék ezzel a lehetőséggel élni, pedig több olyan csemete volt, akinek a szülei masszázson vagy a wellnessben voltak.  Az más kérdés, hogy Vince ott se maradna vadidegennel, ismeretlen helyen.
Úszógumit itthon felejtettük, de a shopban vettünk egy újat. Kende megjegyezte, hogy milyen jó hely, még focis kártyát is árulnak(szemtelenül bement és kiszaladt egy csomaggal, még jó, hogy időben észrevettük)
Kende bátran úszott,
egyszer kimerészkedtünk a fedetlen részbe is, nagyon élvezte, hogy gőzölög a víz. Vince inkább a nyakamba kapaszkodott vagy, amíg biztonságban érezte magát(lépcsőn)ott lubickolt.
Észrevettük, hogy az oldalán apró pöttyök jelentek meg(csak az egyik oldalán), betudtam az úszóguminak és a gyógyvíznek. A hét második felére belázasodott és a pöttyök terjedtek és durvábbak lettek a kezén és a hajlatban(csak egy kezén). Látta háziorvos, voltunk a Heim Pálba is, de semmi változás. Szegénynek nagyon viszket. Csütörtökön megyünk magánrendelésre.
Délután Vince nagyon jót aludt(hosszan, több,mint 2,5 órát)a szállodába. Ilyenkor garantált a jókedv.
Vasárnap délutánra szinte csak mi voltunk a wellnessbe. Beültünk többször a sószobába is, a fiúk nem bírták sokáig, unalmasnak találták.
Zoli a gőzben gyógyult.
Nagyon jól éreztük magunkat!A szállodának kinti csúszdái és szuper játszótere is van, az idő rövidsége miatt nem próbáltuk ki, majd legközelebb!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése