Összes oldalmegjelenítés

2017. augusztus 13., vasárnap

Házunk külső felújítása II.

Hétfőn kezdődik az 5. hét. Kezdem látni az alagút végén a fényt. Ha levonulnak a kőművesek, akkor vár rám az ablakok mosása, függöny mosás, ajtók mosása és az udvari mocsok eltakarítása. Nem egynapos takarításról van szó, már csak az a kérdés, hogy mikor.  Nem könnyíti a helyzetemet a két rosszcsont gyermekem, akikre mindig figyelni kell. Augusztus 21-től dolgozom.
Ami még hátra van: ablakok melletti vakolás, színezés, viacolor burkolat lerakása az udvar/járda egyik felén, terasz burkolása kővel, lábazat színezése a házon és a teraszon.
Az eddigi elkészültekkel maximálisan elégedettek vagyunk, örülünk neki. Olyan szép a fehér szín a házon, tisztaságot sugároz, körben az ablakok melletti díszkövek feldobják az egészet, mediterrán hangulata van. Jó döntésnek bizonyult a színválasztás és a minta is. Annyira tetszik, hogy többször azon vesszük észre magunkat, hogy kint állunk és nézzük:)
Tudjuk, honnan indultunk 2008-ban, mennyi munka van ebben a házban.
 Növények a károsultjai az építkezésnek. Levendulákat kivágták, barackfát, meggyfát megcsonkították(keressük a profi kertészt, aki orvosolja a bajt)4 rózsabokornak is annyi.
Utómunkálatokra szeptemberre várjuk a lakatost, asztalost, két kőművest.








2 megjegyzés:

  1. Gyönyörű szép lett az egész, tényleg üdeséget, tisztaságot sugároz! Együttérzésem a nagytakarítás miatt, főleg egy ilyen munka után, de a lényeget már leírtad, hogy ti is csak nézegetitek néha :) , biztos sok örömötök lesz benne, sőt, már az van :) ... Gratulálok!

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük!Tényleg szép lett!

    VálaszTörlés