Összes oldalmegjelenítés

2017. augusztus 20., vasárnap

Fekete Gólya étterem

Cserkeszőlőn és a környéke nem a gasztronómia fellegvára, a fürdőt és a "kukás"medencét azóta is emlegetik a fiúk. Vince is már abban a korban van, hogy emlékezni fog ezekre a nyári élményekre.
Hazafelé autózva megálltunk az út mellett a Fekete Gólya étteremben Kecskeméten. A parkolóban alig találtunk helyet, azt gondoltam, hogy esküvőt tartanak, Zoli bement és megkérdezte, hogy lenne-e szabad asztaluk és volt. Kint ültünk le a teraszra az éppen ébredező gyerekekkel, a pincér gyors és kedves volt. Ha elsőre szimpatikus a pincér, akkor megszoktam kérdezni, hogy ő mit ajánl. Szűkítettem a kört, tálra(bőségtálra)gondoltam és kedvesen ajánlott is. Gyorsan kihozta a laktató finomságokat, limonádéztunk, olyan jól laktunk, hogy a desszertnek már nem maradt hely, ez ritka nálunk, édesszájúaknál.
Körbenéztünk és azt láttuk, hogy  a legtöbb asztalnál volt gyerek(nem a mieink voltak a leghangosabbak) egészen pici is, akit babakocsiban próbált altatni az apukája, felidézte bennünk a 2013, 2014, 2015-ös emlékeket. Amikor annyira ráztuk már azt a babakocsit, hogy izomlázunk lett, a göröngyös udvarunkon.....de a gyerek még mindig kerek szemekkel bámult ránk:)
Minden, de tényleg minden isteni finom volt. Pont annyira volt átsülve a hús, amennyire mi szeretjük, mindent eltalált a szakács. A kevés maradékot becsomagoltattuk és hazahoztuk másnapra.
Egyre több étteremnek van játszósarka, tudok olyanról is, ahol hétvégén animátort hívnak, de itt egy komplett játszótér áll a gyerekek rendelkezésére,gumiszőnyeg van minden alatt.
A szülők az árnyas fák alól figyelhetik a csemetéiket vagy a játszótér melletti lovakat lehet figyelni vagy az aranyhalakat a tóban.
Több órát is el lehet tölteni az étterem mellett. A benti rész is tetszetős, a gyerekeknek külön méretű mosdó és szappanadagoló!(Ez is ritka)Minden patikatisztaságú!

1 megjegyzés: